10 протоколів за керування транспортом в алкогольному або наркотичному сп'янінні склали поліцейські у Хмільнику на Вінниччині

10 протоколів за керування транспортом в алкогольному або наркотичному сп'янінні склали поліцейські у Хмільнику на Вінниччині

10 адміністративних правопорушень за керування транспортними засобами, особами, які перебували у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, зафіксовано хмільницькими поліцейськими протягом січня, - про це повідомив начальник Хмільницького відділення поліції Валерій Романюк. 

Начальник поліції  наголосив на тому, що в 2020 році згідно запланованих змін, за водіння в нетверезому стані буде передбачена кримінальна відповідальність.

Він також повідомив, що у січні працівниками було розшукано трьох безвісти зниклих громадян. Окрім того правоохоронцям вдалось встановити місцезнаходження людей, які переховувалися від призову на строкову військову службу та ухилялися від покарання, не пов'язаного з позбавленням волі. 

У січні працівниками поліції було викрито 6 злочинів за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. 

Розкрито 3 крадіжки чужого майна, а також 2 крадіжки поєднані з проникненням у житло або інше приміщення, що завдали значної шкоди потерпілим. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ВИЇХАВ НА ЗУСТРІЧНУ СМУГУ, СТРАШНА АВАРІЯ У ЛІТИНСЬКОМУ РАЙОНІ

ВБИВСТВО НА ВІННИЧЧИНІ. В УЛАНОВІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА ЗА ВБИВСТВО ТЕЩІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини