15 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом виділяє Агрохолдинг МХП

15 мільйонів гривень  на боротьбу з коронавірусом виділяє Агрохолдинг МХП

Цього тижня голова Вінницької ОДА Владислав Скальський разом з представниками агрохолдингу МХП розробили оперативний план протидії поширенню коронавірусу. В ході співпраці влади та бізнесу було прийнято рішення про створення оперативного штабу з протидії поширенню коронавірусу.

У Вінницькій області визначено 21 лікувальний заклад, де надаватимуть допомогу в разі виявлення хворих на вірус COVID-19.

Також було вироблено загальну стратегію із запобігання коронавірусу, де кожен має свою роль і завдання. МХП закуповує 19 апаратів штучної вентиляції легень у комплекті з монітором пацієнта та кисневим концентратором для усіх лікарень Вінницької області, де є інфекційні відділення.

Крім того, для Ладижинської міської лікарні, Тульчинської та Тростянецької районних лікарень будуть здійснені закупки засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), оскільки на цих територіях проживає більше 65% співробітників МХП – вінничан.

Додатково агрохолдинг буде надавати допомогу в пошуку та придбанні усіх необхідних ЗІЗ та медичного обладнання, шляхом залучення власних фахівців департаменту матеріально-технічного забезпечення.

До цієї  ініціативи активно долучились наші земляки депутати-мажоритарники. Народні депутати Микола Кучер та Лариса Білозір активно включились у боротьбу з COVID-19. У межах округів, якими опікуються нардепи, розташовані 7 медичних закладів, що потрапили до цього переліку, визначеного Вінницькою ОДА: Тростянецька, Гайсинська, Бершадська, Ладижинська, Шаргородська, Тульчинська, Томашпільська ЦРЛ.

З перших днів карантинних заходів ними було зібрано інформацію щодо першочергових потреб медичних закладів та інших екстрених служб районів. У вівторок, 24 березня, команда Миколи Кучера розпочала доставку засобів індивідуального захисту та інших витратних матеріалів у лікарні, які визначені у переліку.

Ще двоє народних обранців-вінничан  Геннадій Вацак та Олег Мейдич також підтримали  ініціативу й будуть допомагати у боротьбі з COVID-19 у своїх округах.

Влада Вінниччини та МХП закликають інший бізнес, виробничі потужності яких функціонують на території області, взяти активну участь у боротьбі проти коронавірусу.  Бо саме бізнес, який є соціально-відповідальним та переймається долею нашої країни, має взяти на себе зобов'язання з фінансування та забезпечення лікарень першочерговим обладнанням, засобами індивідуального захисту, а також підтримати соціально незахищені верстви населення.

Разом легше перемагати загрозу, що стоїть у нас на порозі!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

НА ВІННИЧЧИНІ УЖЕ ДЕВ'ЯТЬ ХВОРИХ НА COVID – 19

82-РІЧНА ПЕНСІОНЕРКА БЕЗКОШТОВНО ШИЄ МАСКИ ДЛЯ СУСІДІВ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини