15 важливих інфраструктурних проєктів здадуть в експлуатацію до кінця року на Вінниччині. Що будуватимуть у Хмільнику?

15 важливих інфраструктурних проєктів здадуть в експлуатацію до кінця року на Вінниччині. Що будуватимуть у Хмільнику?

Попри карантинні обмеження та складну ситуацію в державі і світі, пов’язану із пандемією коронавірусу, на Вінниччині триває реалізація Національної  програми «Велике будівництво». Повідомляють Життєві обрії з посиланням на сайт Вінницької ОДА

Відтак, п’ять шкіл (м. Вінниця, м.Іллінці та м. Ямпіль, смт Оратів та с. Чернівці), п’ять дитячих садочків (м. Гайсин, м. Жмеринка та м.Хмільник,  смт. Теплик, смт. Шпиків) та п’ять об’єктів спортивної інфраструктури (в м. Вінниця, м. Жмеринка та м. Хмільник) будуть введені в експлуатацію в регіоні до кінця 2020 року.

«Частина запланованих  проєктів в стадії завершення будівельних робіт, деякі -  в  активній фазі будівництва, а також є декілька об’єктів, які проходять тендерну процедуру. Велике будівництво не пішло на карантин, незважаючи на протиепідемічні заходи у Вінницькій області, будівництво продовжується», — запевнив заступник голови ОДА Олександр Піщик.

Нагадаємо, що за сотнями інфраструктурних проєктів по всій країні в рамках Національної  програми "Велике будівництво" віднедавна можна спостерігати в режимі онлайн, оскільки у проекту з'явився власний Telegram-канал, який має назву «Україна. Велике будівництво».


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини