Асоціація вражала, гарний настрій дарувала

Асоціація вражала,  гарний настрій дарувала

  Новий рік – одне з найулюбленіших свят у році, особливо для дітей. Подарунки та веселий сміх, різноманітні розваги та веселощі приносять кожному радісний новорічний настрій. Справжнє свято з подарунками та розвагами подарувала для дітей Хмільницького району Асоціація органів місцевого самоврядування, влаштувавши у районному Будинку культури новорічний ранок. 
  Святковий захід розпочався зі щирих привітань з прийдешніми святами від голови районної ради Зої Бонсевич, першого заступника голови райдержадміністрації Павла Горбатюка і голови Асоціації органів місцевого самоврядування Юрія Шевченка. Вони побажали діткам гарного настрою, приємних вражень від новорічного ранку, а головне – щастя та здоров’я, гарних оцінок та успіхів, миру та добра і щасливого дитинства. Веселили дітей персонажі казок: зайчик та лисичка, ведмедик і вовчик. До дітей на свято завітали Святий Миколай і чарівниця-Зима, які разом з дітками водили хороводи, а за активну участь в конкурсах і щирі посмішки роздали їм подарунки. 
  Справжній феєричний настрій як у дітей, так і в дорослих викликала вінницька «Шалена лабораторія» зі своїми хімічними дослідами. Усі з захопленням спостерігали за кожним рухом хіміків, а декому навіть пощастило взяти участь в експериментах професорів. У дітей на долоньках спалахував вогонь, вони їли кукурудзяні палички з рідким азотом, їх вражали вибухами та великими стовпами диму, словом, увесь період виступу хіміків минув наче мить. Задоволені та під враженнями дітки попрощалися з тими, хто дарував їм гарний настрій, пообіцявши прийти на свято і наступного року.
 

 dsc0457 dsc0433 dsc0416 dsc0389 dsc0450 dsc0411
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини