Четвертий раз перша, або перемогу здобули найсильніші

Четвертий раз перша, або перемогу здобули найсильніші

10 травня в нашому місті відбулась традиційна легкоатлетична естафета на приз міськрайонної газети "Життєві обрії". Присвячена вона Дню пам'яті та примирення, 89-й річниці з дня заснування газети "Життєві обрії", Дню журналіста та захисникам України, які боронять кордони нашої держави на Сході. До проведення естафети цьогоріч, як і в попередні роки, долучився приватний підприємець, депутат міської ради Юрій Шевченко.
За звання кращих та перехідні кубки боролись сім шкільних команд. Перше місце, як і в минулому році, вибороли команди першої міської  та Широкогребельської шкіл. Ця перемога ще раз підтвердила, що ці команди є найсильнішими. Цього року перша школа уже четвертий раз стала переможцем естафети, а це свідчить про гарну спортивну підготовку учнів та добру роботу вчителів фізичної культури.

Перед початком естафети команди вишикувалися на площі перед районним Будинком культури. Хвилювання дітей передавалося навіть дорослим, адже отримати перемогу в забігу не лише приємно, а й престижно. Усіх своїх спортсменів прийшли підтримати вчителі з фізичної культури та тренери, які не лише підбадьорювали, а й надихали своїх вихованців на перемогу. 
Перед початком забігу учасників естафети привітав редактор газети "Життєві обрії" Олександр Околодько. Також юних спортсменів вітали заступник голови райдержадміністрації Микола Чикотун та керуючий справами виконавчого апарату районної ради   Володимир Мельник.
Учасники естафети пробігли звичним уже маршрутом – по вулиці Слобідській (Дзержинського) до кругового і назад. Ще мить - і на фінішній прямій з`явилися перші спортсмени. 
Після недовгого відпочинку та короткого обміну враженнями, настала найвідповідальніша мить – нагородження переможців. 
До школярів звернувся Олександр Околодько, який подякував їм за участь в естафеті та привітав переможців забігу. Третє переможне місце отримали команди ЗОШ №4 і села В. Митник. Друге місце вибороли команди ЗОШ №2 і села Порик. Команди-переможці було нагороджено відповідно дипломами другого і третього ступенів та преміями в сумі 500 і 300 гривень. Першими до фінішу прийшли команди ЗОШ №1 та села Широка Гребля. Варто відмітити, що перша школа уже четвертий рік поспіль здобуває бажану перемогу, в минулому році шкільна команда стала постійним володарем кубка. Другий рік поспіль серед районних шкіл переможцем естафети стала Широкогребельська школа, тому цьогоріч перехідний кубок повернувся до своєї минулорічної володарки. За перше місце в естафеті командам-переможцям було вручено перехідні кубки, дипломи першого ступеня і грошові премії в сумі 700 гривень. До нагородження команд, які взяли «золото», долучився й депутат Хмільницької міської ради Юрій Шевченко, який вручив командам-переможцям по 1000 гривень.
На завершення Олександр Павлович ще раз подякував усім, хто взяв участь в естафеті та допоміг у її проведенні. А саме: начальникам районного та міського відділів освіти Андрію Жуку і Галині Коведі, директорам шкіл, вчителям фізичного виховання, суддям, начальнику поліції Дмитру Руденку за забезпечення громадського порядку під час проведення естафети, головному лікарю Хмільницької ЦРЛ Василю Залецькому за надання бригади швидкої медичної допомоги, а також спонсору, депутату Хмільницької міської ради Юрію Шевченку.

 dsc0553 dsc0516 dsc0560 dsc0546 dsc0542 dsc0541 dsc0529 dsc0521 dsc0525 dsc0507 dsc0511 dsc0493
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини