Даруйте жінкам квіти, вони від цього щасливіші

Даруйте жінкам квіти,  вони від цього щасливіші

   Мабуть, не існує  у світі дівчат та жінок, які б не обожнювали квіти. Ароматний букет завжди покращує настрій і жінки, як ті квіти, розквітають на очах. Та й жодне свято не можна уявити без них, а особливо -  свято 8 Березня.  
  Отож, аби привітати із днем ніжності та весни своїх коханих, матусь, бабусь, подруг чи колег, чоловіки перш за все поспішають звичайно ж до флористів.   Людмила Мойсеєнко, Тетяна Мойсеєнко та Марія Береженна - флористи крамнички «Людмила». І в будні, і в свята вони приходять на допомогу чоловікам, які бажають створити святковий настрій чи здивувати оригінальністю чарівну половину людства.
  Людмила Мойсеєнко одна серед тих, хто знає про квіти все. Ввічлива та комунікабельна квіткарка працює з красою в красі майже усе своє життя. Жінка не лише вміє створити гарний букет для урочистої події, а й володіє певними секретами про те, як доглядати за ним.

  - Я виросла в сім`ї квіткарів. Мій прадідусь займався вирощуванням тюльпанів, знав усі тонкощі цієї справи. Згодом до вирощування краси долучились і мої батьки, а далі - я та моя сестра. Ще змалечку мені подобалось доглядати за квітами, вкладала усю любов, аби з маленького листочка виростала диво-краса - квітка, - розповіла пані Людмила. 
  Закінчивши Погребищенське медучилище, Людмила Мойсеєнко деякий час працювала за фахом. Але перемогло те, до чого лежала душа з самого дитинства - квіти, які вабили її все більше й більше. Отож, квіткарка закінчила  курси флористики, освоїла її ази, а далі – робота у квітучому раї, де кожна квіточка зігріває серце своєю надзвичайною ніжністю й дарує просто насолоду.
  Проявляючи свою любов та повагу до жінок, чоловіки дарують від однієї квіточки до  величезних оберемків. Тож аби ніжний ароматний подарунок якомога довше тішив своєю неповторністю та не в’янув, Людмила дає практичні поради. 
  - Головне, щоб квіти стояли  у прохолодному місці, але ставити їх не на протязі. Вода повинна бути криничною, змінювати її потрібно щодня. Звичайно, щоб квіти стояли довше, їх стебла необхідно підрізати під проточною водою, а також максимально звільнити від листя. Тож якщо докладатимете  трохи зусиль, квіти стоятимуть набагато довше. 
  На завершення розмови пані Людмила привітала прекрасну половину Хмільниччини зі святом ніжності та весни. Побажала бути завжди коханими та оточеними увагою і турботою та отримувати квіти не лише у свято. Відчувати себе частіше романтичними панночками з галантними кавалерами і безумовно, не чекати свята, а радіти і дарувати радість, створюючи гарний настрій щодня.

Наталія Черненька.
Фото Богдана Москалюка.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини