Дівчата з аграрного – знову чемпіонки

Дівчата з аграрного –  знову чемпіонки

  Нещодавно на базі третьої міської школи відбулися змагання з настільного тенісу серед дівчат за програмою обласної Спартакіади учнів закладів професійно-технічної освіти Вінницької області. Головний організатор змагань -  Вінницьке обласне відділення комітету з фізичного виховання та спорту  Міністерства освіти і науки України. Спонсором змагань виступила компанія «Злата-Трейд».
   У змаганнях взяли участь 17 команд. Дівчата з професійно-технічних закладів освіти зі всієї області протягом кількох годин боролися за першість, витривало демонструючи свої навики та вправність. У результаті довготривалої боротьби третє місце посіла команда Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості, на другому переможному опинилися учениці Вінницького вищого професійного училища сфери послуг. Впевнену перемогу отримала команда Хмільницького аграрного центру професійно-технічної освіти, посівши перше місце. До речі, наші дівчата – Наталія Корнелишина і Світлана Попельська, у минулому році теж показали найкращий результат, ставши абсолютними чемпіонками. А беззаперечним успіхом переможниці обласних змагань завдячують своєму тренеру - Ігорю Поліщуку.
  Інструктор-методист Вінницького обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту і головний суддя Олександр Балака вручив усім переможницям та їхнім тренерам  грамоти.  

Алла Корнієнко, 
«Життєві обрії».
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини