"Доки грім не гримнув..."

"Доки грім не гримнув..."

Коли минулої середи біля кінотеатру "Дружба" запрацювала техніка, хмільничани подумали: "Нарешті комунальники взялись за роботу. І кінотеатр буде врятовано".

Адже з тих пір, як дах над кінотеатром впав, минуло майже три місяці. А роботи з впорядкування приміщення розпочались лише після публікації матеріалу "Кінотеатр під відкритим небом "Армагеддон". Але чи дійсно взялись за ремонт, поки що не відомо, бо працівник ЖЕКу, який працював у кінотеатрі, на запитання, чи розпочали ремонт відповів: "Який ремонт? Начальник сказав забрати дошки".
Водночас начальник ЖЕКу Юрій Прокопович запевнив, що ремонт, все ж таки, розпочато, зараз розчищають завали, а після того будуть проводитись ремонтні роботи даху.
Виявляється, що вплив на владу через громадськість дає позитивний результат і змушує чиновників виконувати свої обов'язки. Як будуть проходити роботи з відновлення приміщення, поживемо-побачимо. А дана ситуація є свідченням того, що чиновницький апарат міської ради на чолі з міським головою Сергієм Редчиком працюють за принципом відомого українського прислів'я "Доки грім не гримне...".

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини