Донори з рідкісною групою крові. Голова РДА із заступником здали кров у Хмільницькій лікарні

Донори з рідкісною групою крові. Голова РДА із заступником здали кров у Хмільницькій лікарні

Голова Хмільницької РДА із заступником сьогодні стали донорами.  Таким чином посадовці з районної адміністрації підтримали ініціативу голови Вінницької ОДА Владислава Скальського. Повідомляють Життєві обрії з посиланням Na Парижі.

"До відділення переливання крові КНП «Хмільницька центральна районна лікарня» голова Хмільницької РДА Максим Мазурик та його заступник Юрій Шевченко завітали не лише для того, щоб здати кров, але й перевірити заклад.

З роботою відділення посадовців ознайомив його очільник.

Після спілкування з лікарем чиновники здали кров та поділились враженнями із журналістами.

- Здаю кров з 18-ти років. Зараз практично не відчуваю змін в самопочутті. Переконаний, що донорство - благородна та гідна справа. Бути донором - це не лише шляхетно, а й корисно для здоров’я. Власним прикладом запрошую долучитися і стати донорами інших, -  сказав Максим Мазурик.

А ось Юрій Шевченко раніше кров не здавав.

- Сьогодні я вперше став донором і почуваю себе добре. Усвідомлення того, що ти можеш комусь допомогти  або ж  врятувати життя дає відчуття піднесення і натхнення.  Впевнений, що власним прикладом зможу переконати громадян у безпечності та важливості бути донором, - зазначив посадовець.

На станції переливання крові зазначають, що у посадовців доволі рідкісні групи крові  - ІV (+)  та І (-), тож такі донори для них «особливо цінні».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ОБІЦЯТИ НЕ ПЛУГА ПЕРТИ", АБО 90 ВІДСОТКІВ ОБІЦЯНОК НЕ ВИКОНАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛІКАРНЯ У ХМІЛЬНИКУ БУДЕ ОПОРНОЮ. УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПЕРЕЛІК ОПОРНИХ ЛІКАРЕНЬ, НА ВІННИЧЧИНІ ЇХ ДЕСЯТЬ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ПРИЗНАЧЕНО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РДА

Imgonline com ua resize wrlywzxvfvwImgonline com ua resize tggoqpyix47kImgonline com ua resize japgc9z9l7t9yhfhImgonline com ua resize 7bj8ixms14gdjqrs
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини