«Допоможемо дітям разом!»

«Допоможемо  дітям разом!»

Може, краще не знищувати зло, а ростити добро?
Антуан де Сент-Екзюпері

   Незабаром — День святого Миколая. І ті з нас, у кого є діти чи внуки, розчулено підглядатимуть за щастям в очах малечі, яка діставатиме з-під подушки чи з панчохи дбайливо приховані нами "Миколайчики".  У ці святкові дні ми маємо нагоду посіяти в дитячих душах те, що з часом може врятувати нас самих, нашу країну, а можливо й світ. А саме — милосердя, співчутливість та щире прагнення надавати допомогу тим, хто її потребує. 
  В період    новорічно-різдвяних свят працівниками районної   бібліотеки для дорослих   буде проводитись  акція  «Подаруй дитині радість».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «СИЛЬНІ ДУХОМ. МАМИ»


У 2018 році під час проведення акції було зібрано іграшки, книги, одяг та солодощі.  Працівники бібліотеки відвідали та  передали зібрані речі у Вінницький дитячий будинок  «Гніздечко». Дитяча радість в очах стала новим доказом того, що ми робимо все правильно і не даремно.
  Не зволікайте, акція триватиме  з 15  листопада по 25 грудня, щоб зігріти любов’ю дитячі серця. Дитячі речі, іграшки, книги для дітей  збираються щодня в КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» за адресою: м.Хмільник, проспект Свободи, 12, тел. 2-26-58.
  Фото, звіти про вручення подарунків будуть викладені на сайті бібліотеки http://hm-library.com.ua/
  Не залишайтеся байдужими до тих, хто вірить в диво!
  Дякуємо усім за участь  у акції та надані дітям подарунки!

Оксана Ошовська,
завідуюча сектором  інформаційно – комп’ютерних послуг Хмільницької районної бібліотеки для дорослих  


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: А В "СОНЕЧКУ" ЯРМАРКУВАЛИ, СМАКОЛИКИ КУПУВАЛИ


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини