Два свята в одній школі

Два свята в одній школі

   Вчора в Уланові відбулося свято останного дзвоника, під час якого відкрили оновлену, після реконструкції, школу. Для жителів громади це стало справжнім подвійним святом, адже на ремонт школи вони чекали майже десятиліття і ось, нарешті, їх мрія здійснилася. Оновлена та утеплена школа стала окрасою села, а вчителі, діти і всі жителі громади пишаються тим, що мають в селі гарний, сучасний, комфортний навчальний заклад.

  Привітати уланівчан з святом останнього дзвоника та відкриттям оновленної школи до Уланова завітали заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Крученюк, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич, голова районної ради Зоя Бонсевич, начальник відділу освіти райдержадміністрації Андрій Жук та уланівський сільський голова Сергій Голубенко.

  На шкільному подвір'ї вишикувались святково вбрані діти та випускники, а також їх батьки, бабусі, дідусі.
Вітаючи присутніх з святом, Олександр Крученюк коротко нагадав про те, як ремонтувались приміщення школи, а також подякував усім, хто долучився до здійснення  давньої мрії уланівчан - сучасної школи. Ця школа – особлива. Вона є однією  з перших шкіл на Вінниччині, яка стала опорною. Тут зараз навчаються діти з  Уланова, Тарасок, Пагурців, Рибчинець, Сміли, Петриковець і  Морозівки. Учням Олександр Васильович побажав, щоб це літо було цікавим, змістовним і оздоровчим. А звертаючись до одинадцятикласників, він висловив впевненість у тому, що вони будуть достойно творити майбутнє нашої країни в різних галузях. А Уланівська школа і надалі буде випускати зі своїх стін справжніх патріотів, активних громадян, якими пишатиметься Україна. Він також запевнив, що влада і надалі буде працювати над розвитком та розбудовою шкіл та подарував книги для шкільної бібліотеки. 
Вітаючи вчителів, учнів, випускників та їх батьків зі святом, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич та голова районної ради Зоя Бонсевич подякували вчителям за добросовісну, невтомну працю,  учням побажали гарного літнього відпочинку, а випускникам здати вступні іспити на "відмінно" та вступити на навчання у ті вузи, які вони для себе обрали.Після привітань керівники району вручили грамоти райдержадміністрації та районної ради людям, котрі доклали найбільше зусиль під час реконструкції школи.
  Привітав односельчан з святом і сільський голова Сергій Голубенко. Він побажав усім мирного неба, здійсення усіх мрій та задумів, а уланівській громаді розвитку та процвітання.
  Директор школи Людмила Білошкурська подякувала вчителям, учням та батькам за плідну співпрацю. Сказала, що школа пишається кожним із своїх учнів – талановитими і творчими  та побажала гарного літнього відпочинку, а випускникам щасливої життєвої дороги. На завершення директор школи вручила відзнаки учням, які стали кращими у навчанні та спорті.
  На завершення урочистостей випускники зворушливо виконали  вальс з першокласниками, а потім посадили біля школи кущі калини.


 

 dsc0747 dsc0728 dsc0725 dsc0715 dsc0657 dsc0629 dsc0624 dsc0602 dsc0583 dsc0525 dsc0562
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини