Дитяча радість в нагороду за співпрацю

Дитяча радість в нагороду за співпрацю

   Минулої середи в навчально-виховному комплексі села Кушелівка сталася важлива подія, якої з нетерпінням  чекали не лише діти, а й дорослі. Спільними зусиллями спонсорів та громади тут встановлено чудовий дитячий ігровий майданчик. Відтепер сільські діти мають де гратися та корисно проводити час, а дорослі із задоволенням будуть спостерігати за дитячими забавами. 

  Директор навчально-виховного комплексу Наталія Прус, відколи стала керівником,  виношувала ідею створити для малюків затишну відпочинкову зону, щоб у кушелівської малечі й поза домом було грайливе дитинство. Мрія здійснилася завдяки уважному спонсору – керівнику фермерського господарства «Кушелівка-Агро» Олександру Грицишину, який навчався у цій школі і тепер постійно допомагає своїй рідній альма-матер ставати кращою і затишнішою. На дитячий ігровий майданчик було витрачено 60 тисяч гривень.  Варто зазначити, що це не поодинока допомога Олександра Васильовича, адже він спільно з іншими благодійниками та небайдужими людьми завжди допомагають школі, переймаються її проблемами та допомагають у їх вирішенні. А працювати і справді є для кого, адже в НВК с. Кушелівка нині навчається 86 дітей,  вихованців дитячого садочка – двадцять чотири. 
  Того дня школярі вишикувались біля навчально-виховного комплексу, перед різнобарвним ігровим майданчиком. Щирі та радісні посмішки на обличчях учнів передавали святковий настрій, а вихованці дитячого садочка, вбрані у вишиваночки, крадькома поглядали на новенькі гойдалки, мальовничі гірку та пісочницю, бо ж їм дуже хотілося там побавитись. На відкриття ігрового майданчика завітав начальник відділу освіти Хмільницької райдержадміністрації Андрій Жук. Він привітав присутніх з обновою, а також передав вітальні слова від керівників районної влади. Слова вдячності прозвучали на адресу всіх спонсорів, хто своєю небайдужістю та активністю допомагає розвивати освіту на селі, завдяки таким благодійникам поповнюється матеріально-технічна база і школи, і дитсадка. А тому тим людям, котрі допомагали у встановленні ігрового майданчика, Андрій Артурович вручив Подяки Хмільницької райдержадміністрації та районної ради. А в подарунок від районної влади дитячий садочок отримав м’який килим.
  Привітальні слова у той день прозвучали також від керівника ФГ «Кушелівка-Агро» Олександра Грицишина, сільського голови Івана Лоїка та  настоятеля храму рівноапостольного князя Володимира, ієрея Олексія Мацала. Після цього відбулося урочисте перерізання стрічки. 
 Дітки подякували дорослим за такий гарний подарунок декламуванням віршів. На завершення до присутніх звернулася директор навчально-виховного комплексу Наталія Прус. Вона подякувала педагогічному, учнівському та батьківському колективам за взаєморозуміння та співпрацю. А   спонсорам – за важливу фінансову допомогу. Слова вдячності були адресовані генеральному директору ТОВ «Хмільницьке» Вадиму Скрипнику,  приватним підприємцям Володимиру Паламарчуку та Роману Онищуку, настоятелю храму рівноапостольного князя Володимира Олексію Мацалу. Від імені громади вона також подякувала Олегу Цюрпіті, Петрові Найчуку та Сергію Паламарчуку з села Кушелівка, Вадиму Нечаю з Хмільника, Олександру Мельнику з Вінниці, Олександру Костецькому з села Білий Рукав, Василеві Дзюбі з села Торчин, Тамарі Батюк з Києва. 
 Ці люди дійсно заслуговують слів вдячності, адже завдяки їхній спонсорській допомозі у навчально-виховному закладі встановили пластикові вікна, дітки отримують нові іграшки, є телевізор. Окрім того, завдяки спонсорським коштам учні від першого по одинадцятий клас безкоштовно харчуються. У Кушелівці дійсно чудовий учбовий заклад, адже тут по-домашньому затишно та комфортно, діти залюбки приходять на навчання, а вихованці садочка із задоволенням граються новими іграшками під пильним наглядом турботливих і добрих вихователів. 

Алла Корнієнко, 
«Життєві обрії».
 

 dsc0057 dsc0052 dsc0048 dsc0011 dsc0021
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини