Фестиваль сім`ї, емоцій і яскравих вражень

Фестиваль сім`ї, емоцій  і яскравих вражень

  Ігри, майстер- класи, смаколики, плавання на байдарках, антистресовий масаж та багато інших розваг для активного відпочинку з сім’єю. Так проводили час хмільничани у неділю 28 липня в парку ім. Т.Г.Шевченка на Фестивалі сім’ї.

  Захід зібрав близько 300  хмільничан.  До конкурсів долучались перехожі, діти, молодь та сімейні пари, найактивніші учасники вигравали цікаві  призи. 
Організатор свята - місцевий  молодіжний рух «UPSTREAM», започаткував такий захід у місті Кам’янці-Подільському у 2016 році. Минулого року Фестиваль сім’ї було проведено у Хмільнику і цьогоріч, вже традиційно, він також проводився в нашому місті.  
  - Фестиваль сім’ї – це один з прикладів того, що можна гарно і з користю відпочивати всім разом сім’єю, і отримувати гарні емоції, – розповідає  лідер молодіжного руху «UPSTREAM» Дар’я Ващенко. – Ми робили все для того, щоб люди могли отримати гарні враження та подарунки. За репости заходу у соціальних мережах розігрували солодкий бокс, для дітей до 10 років була канцелярія та іграшки, діти від 11 років виграли навушники, теплий плед, надувний матрац, учасник, який першим  зібрав 16 підписів наших волонтерів-організаторів у футболках «Сильне Покоління» отримав світильник. 
  Є бажання і наміри проводити такі заходи в подальшому. Якщо будуть фінансові можливості та команда, яка нас підтримає, звісно, що Фестиваль сім’ї буде в Хмільнику і наступного року.  Захід  проводився за фінансування церкви Адвентистів Сьомого Дня.  В організації нам допомагали учасники молодіжного руху «Сильне покоління»,  16 осіб з різних міст України та четверо з Хмільника. Це діти та молодь віком від 14 до 31 року, які проводили конкурси, майстер-класи, спікувались з людьми, даруючи їм найкращі враження. І самі отримували задоволення від нових знайомств. 
  - У Хмільнику дуже привітні люди, - ділиться враженнями один з волонтерів команди «Сильне покоління», 14-річний Михайло Юзефович з міста Коростишева Житомирської області. – Моє завдання було підбирати мотиваційні фрази для людей. Я бачив їхню відкритість, щирість і розумів, що для них це потрібно та важливо. 
  - Молоді було дуже цікаво ознайомитись з грою у китайські шашки, фотографуватись у наших цікавих фото-локаціях, – розповідають 14-річні волонтерки Надія Чернищук та Вікторія Бевз. – Фестиваль сім’ї  об’єднав нас з однолітками, однодумцями, ми потоваришували і зараз продовжуємо спілкуватись та переписуватись у соціальних мережах. 
  Приємних емоцій хмільничани не приховували, дякували організаторам за свято й подарунки і ще довго писали найщиріші слова у соціальних мережах, про те, як вони гарно відпочили, відволіклися від буденних турбот й ніби потрапили в дитинство...  

Юлія Шандра 
 

 dsc0773 dsc0768 dsc0731 dsc0709 dsc0714
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини