Футбольний турнір під веселкою

Футбольний турнір під веселкою

Наркоманія завжди була і залишається великою загрозою для здоров’я та життя людства у всьому світі. З цим треба боротися, але робити це потрібно спільно. Те, що пропаганда здорового способу життя й популяризація спорту серед молоді дадуть позитивний результат, добре знають хмільницькі поліціянти. Тому минулої неділі на міському стадіоні за ініціативи начальника Хмільницького відділення поліції Дмитра Руденка спільно з обласною асоціацією з міні-футболу відбувся футбольний турнір під гаслом «Поліція та молодь проти наркотиків».

На стадіон під гучні звуки музичних інструментів оркестру сходились місцеві жителі, і навіть рясний дощик, який полив їх перед початком матчу, не зміг розігнати любителів спорту. На мокрому від дощу полі зустрілися дві команди: представники Хмільницького відділення поліції та збірна молоді Хмільника. Боротьба двох команд була тривалою і дуже цікавою, а справжньої видовищності додали дві веселки, які простяглися просто над головами футболістів. У футбольному матчі зійшлися молодечий азарт і багаторічний досвід, та в результаті перемогла дружба: команди зіграли з рахунком 4:4.
Після дружніх рукостискань футболісти вишикувались для отримання привітань та подарунків. З вітальними словами до спортсменів звернулися організатор матчу – начальник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко і представники місцевої влади, які долучилися до благородної справи, зокрема, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич і заступник голови облдерж-адміністрації Олександр Крученюк. Перш за все, вони побажали гравцям найціннішого, що може бути у житті – міцного здоров’я, а також подальших успіхів у спортивних змаганнях. Двом командам було вручено кубки, а збірній молоді від ТОВ «Будівельна компанія» подарували новеньку футбольну форму.
- Головною метою матчу є те, щоб показати, що Хмільник – це спортивне місто, і молодь нашого міста веде здоровий спосіб життя.
Висловлюю щиру подяку команді, яка відгукнулася та всім людям, які прийшли на спортивний захід. Подібні заходи будемо проводити і в майбутньому, адже представники поліції проти алкоголю та наркотиків, - сказав начальник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко.

Алла КОРНІЄНКО.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини