GoCamp-справжня освітня революція

GoCamp-справжня  освітня революція

 Школа 21-го століття - школа, в якій усі знання можна застосувати на практиці. Саме тому вже другий рік поспіль адміністрація четвертої міської школи не втрачає можливості взяти участь у проекті GoCamp.

GoCamp - справжня освітня революція, яку вміло втілили в реальність учителі та учні школи. Отримавши найвищий бал конкурсної комісії та ставши першими серед 611 шкіл України, ми знову стали частиною такого неймовірного проекту, спогади про який зостаються в серці назавжди. Минулого року ми мали честь приймати в себе волонтера з Лондона Ребекку Бейтс, цього року школа гостинно відчинила двері для  Прійанки Джейн з Індії.  
Кожний день табору не схожий на попередній: щодня нові проекти, нові ігри, робота в командах, тімбилдінг, екскурсії,  інтерактивні види роботи, різноманітні активності – і все це англійською мовою. Іноземна мова стала для нас не ціллю, а інструментом спільної діяльності, засобом реального спілкування. 
А знаєте, що найприємніше? Найприємніше те, що GoCamp не закінчується двома тижнями в таборі. Учні протягом усього року спілкувалися та продовжують спілкуватися з нашою Ребеккою, регулярно проводять онлайн-зустрічі та чи не щотижня листуються з англійською подругою. Впевнена, що ми будемо підтримувати зв’язок і з Прійанкою, адже стали надзвичайно близькими людьми за цей час. 
Значний внесок у реалізацію  табору зробила дружня родина Крученюків, котрі другий рік поспіль стали українською родиною для наших волонтерів. Сім’я, відкрита до людей різних національностей, допомогла іноземним гостям дізнатися про побут і культуру різних куточків країни та України в цілому. Під час спілкування з родиною Ребекка Бейтс та Прійанка Джейн пізнали щирість, доброзичливість, гостинність українських людей, адже господарі дому - Олександр та Світлана й троє дітей -  втілення найкращих ідеалів сімейних цінностей. Дівчата, на запитання про їхню українську родину, відповіли: «Дружня, весела, побудована на любові, повазі та розумінні, сім’я, в якій усі піклуються, хвилюються один за одного, довіряють один одному». І для нас, учнів, сім’я Крученюків стала символом людяності, відкритості, щирості.


Про зміни в освіті наразі говорять усі: від політиків до пенсіонерів. Проте ми, учасники табору, знаємо людину, котра не говорить, а діє! Це організатор, ініціатор, натхненник табору, відкрита, наполеглива, цілеспрямована та експресивна Галина Павлівна Терентьєва. Учителі англійської мови школи Басараб О.З., Січкарук І.А., Шляхова Л.В., Зільонко О.Л., Ролінська Л.В., Ліпінська А.О. та Жук А.М.,  інспіровані Терентьєвою Г.П., стали однодумцями, працювали в режимі нон-стоп і в кінцевому результаті зробили наш табір справжньою казкою!
Велика подяка всій команді GoGlobal за організацію такого масштабного та результативного проекту, начальнику Управління освіти Хмільницької міської ради Г.І. Коведі, директору школи В.І.Іваниці, керівникові табору Г.П. Терентьєвій та вчителям англійської мови за ініціативність і здійснення дитячих мрій та сім’ї Крученюків за добру справу, яку вони зробили. GoCamp об’єднав серця, міста, області, країну, весь світ!
Марина Бевз,
президент школи, учасниця табору GoCamp.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини