Грабіж, побиття, згвалтування - злочинців затримано

Грабіж, побиття, згвалтування - злочинців затримано

 З початку липня працівниками Хмільницького відділення поліції було розкрито ряд важких злочинів. 
 В ході проведення оперативних заходів та слідчих дій, а також завдяки співпраці з населенням працівникам поліції вдалося встановити особи та затримати підозрюваних.

  Вкрав гроші і мішок пшениці

   19 липня цього року близько десятої години житель Хмільницького району з метою власного незаконного збагачення прибув у село Сальницю.  Вдаючи з себе  продавця церковних свічок та масла, завоював довіру однієї з жительок села. Проникши до її будинку, він  нахабно вкрав гроші з кишені жилетки, в яку була одягнена  господиня. Окрім грошей, грабіжник забрав мішок пшениці вагою 50 кілограм, завдавши довірливій жінці матеріального збитку на суму близько 13 тисяч гривень. По гарячих слідах злочинця було затримано, повідомлено про підозру за ч.3 ст.186 КК України та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

  Побили і пограбували

   21 липня цього року близько третьої години, поруч із нічним клубом "Малібу", що розташований у м. Хмільнику, було побито та пограбовано одного із відпочиваючих даного закладу. У нього також було відібрано мобільний телефон та грошові кошти у сумі 400 гривень. Поліцією встановлено, що цей злочин вчинив житель Літинського району. На даний час злочинця затримано, повідомлено про підозру за ч.2 ст. 186 КК України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

  Згвалтував на порозі

   28 липня цього року о четвертій годині житель села Педоси, застосувавши фізичну силу, вступив у статеві зносини із місцевою жителькою на її подвір'ї, прямо на порозі. По гарячих слідах співробітниками поліції було встановлено особу, яка вчинила вказаний злочин. Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.1. ст.152 КК України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді «Домашній арешт».

Д. Руденко,
начальник Хмільницького ВП Калинівського ВП ГУНП у Вінницькій області, підполковник поліції.


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини