І гарну зупинку мають, і перемогу здобули

І гарну зупинку мають,  і перемогу здобули

  8 червня учні школи села Великий Митник, які реалізували проект "Гарному селу - гарну зупинку",  взяли участь разом з іншими командами Вінницької та Хмельницької областей на фестивалі "Освітній хайп", де відбувся півфінал проекту "Відкривай Україну". Реалізований та представлений командою "Хопси",  проект був гідно оцінений журі та став переможцем обласного конкурсу.

  На фестиваль учні завітали усією командою "Хопси": капітан команди Лукашенко Аліна, Вознюк Ярослав, Соколюк Діана, Попадюк Дар'я, Попадюк Дмитро, Сакса Анастасія, Левченко Валерія, Літинська Яна, Гонтюк Дар'я, Якубівський Сергій та ментор команди Бузівська Людмила.
  Учнівський проект полягав у реконструкції майже зруйнованої автобусної зупинки у селі Великий Митник. За підтримки і допомоги жителів села школярам вдалося зробити зупинку гарною і зручною.
 Поки одні учасники презентували проект членам журі, інші представляли його на виставці проектів перед конкурсантами з інших команд  та гостями фестивалю. Журі і решта учасників відзначали наш проект, як один з найкращих.

  І ось... нагородження. Наша команда посіла почесне ІІІ місце у Вінницькій області.
  Вітаю команду "Хопси" з гарним результатом. Хай ця маленька перемога стане лише кроком до ваших великих звершень.

Людмила БУЗІВСЬКА,
ментор команди

13
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини