Хмільничани поповнюють лави захисників

Хмільничани поповнюють  лави захисників

    Нещодавно в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.
  Щоб провести юнаків в армію в залі зібралися батьки, родичі, друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить лави захисників нашої Вітчизни.

  Щоб провести юнаків в армію в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
  Заступник військового комісара Хмільницького об’єднаного військового комісаріату Олег Прокопович ознайомив присутніх із Указом Президента України щодо призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та зазначив, що сьогодні до захисту Батьківщини приєднаються найкращі сини Хмільниччини. З району поповнять лави Збройних Сил України 23 юнаки.
  Із напутніми словами заступник військового комісара звернувся до призовників і зауважив, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування на службі в армії надасть їм впевненості та мужності.
  Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили перший заступник голови районної державної адміністрації Павло Горбатюк. Він побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.
  Було зазначено, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, що перед призовниками нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло. А ще побажали, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями.
  У ході урочистостей представники районної влади вручили подарунки новобранцям.
  Материнський наказ від імені матерів озвучила мама призовника Олена Василишина.
  До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися поетеса Оксана Гавура та  учасники художньої самодіяльності Хмільницького районного Будинку культури, які подарували учасникам урочистостей  чудові українські пісні та віршовані рядки.

Img 6632   1Img 6647 1Img 6598   1Img 6578  1Img 6592   1
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини