Хмільницька районна лікарня отримала допомогу від спецфонду "СтопВірус"

Хмільницька районна лікарня отримала допомогу від спецфонду "СтопВірус"

3 квітня, представники Спецфонду «СтопВірус", створеного за ініціативою Володимира Гройсмана для протидії епідемії і надання допомоги населенню у Вінницькій області, доставили Хмільницькій  районній лікарні першу партію гуманітарної допомоги. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на telegra.ph.

Голова благодійного фонду «Подільська громада» Андрій Дручинський, на базі якого створено Спецфонд "СтопВірус" зустрівся з медиками Хмільницької районної лікарні та передав понад 2 тисячі захисних масок, півсотні респіраторів третього рівня захисту, захисні костюми та щитки, оприскувач та концентрат для дезінфекції приміщень.

- Наразі, Хмільницька лікарня має вже одного хворого на коронавірус COVID - 19, тому надавати допомогу їм надзвичайно важливо. Ми це розуміємо, тому продовжимо підтримку і надалі, - каже Андрій Дручинський.

Головний лікар Хмільницької центральної районної лікарні Василь Залецький подякував Спецфонду «СтопВірус» за надану допомогу.

- Запаси маємо, але вони швидко закінчуються. Ми не мали захисних щитків, тому дуже вдячні Спецфонду «СтопВірус» за такий важливий атрибут! – говорить Василь Залецький.

В районній лікарні готуються до більш критичної фази епідемії, тому роблять ремонти в палатах, виокремлюють спеціальні бокси. Медперсонал також цілком готовий лікувати хворих.

Спецфонд «Стопвірус» було створено за ініціативи Володимира Гройсмана на базі благодійного фонду «Подільська громада», завданням якого є  збір коштів на купівлю необхідних матеріалів для боротьби з коронавірусом на Вінниччині. Наразі до цієї ініціативи долучилися багато свідомих громадян, підприємців та волонтерів.

 Станом на 3 квітня, на рахунок Спецфонду:

надійшло – 3 149 606 грн

вже витрачено – 547 138 грн

залишок на рахунку – 2 602 468 грн

Завдяки координаторам спецфонду, захисні маски, респіратори, дезинфікуючі засоби та експрес-тести та отримали медики міст Вінниці та Ладижина, Вінницького, Калинівського, Жмеринського, Чернівецького, Гайсинського, Томашпільского, Літинского, Мурованокуриловецького та Хмільницького районів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ХМІЛЬНИЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЄ ВІСІМ КОМПЛЕКТІВ ЕКСПРЕС-ТЕСТІВ НА COVID-19

У БЛИЗЬКИХ ХВОРОГО НА КОРОНАВІРУС У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ЗАХВОРЮВАННЯ НЕ ВИЯВЛЕНО

2 ТИЖНІ ХВОРИЙ НА КОРОНАВІРУС КОНТАКТУВАВ З МЕДПЕРСОНАЛОМ ТА ПАЦІЄНТАМИ ЛІКАРНІ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини