Хмільницька центральна районна лікарня отримає вісім комплектів експрес-тестів на covid-19

Хмільницька центральна районна лікарня отримає вісім комплектів експрес-тестів на covid-19

За інформацією сайту публічних закупівель «Prozorro» на важливу тести медзаклад був готовий витратити 50 000 гривень, проте єдиний учасник електронних торгів, ТОВ "ЕксімКаргоТрейд", знизив ціну.

Зареєстрована у Києві компанія поставила на експрес-тести вартість у 48 200 гривень. За умовами договору, продукція має надійти до Хмільника впродовж двох календарних днів з дати отримання постачальником письмової заявки від замовника. Крім того, договором передбачено, що учасник-кандидат на перемогу повинен на вимогу замовника безкоштовно надати взірці запропонованих товарів для можливості оцінки їх якості. У разі виявлення незадовільної якості товару пропозиція учасника відхиляється.

Основним видом діяльності ТОВ "ЕксімКаргоТрейд" є неспеціалізована оптова торгівля, зокрема й фармацевтичною продукцією. Наразі підприємство очікує рішення тендерної комісії, без якого не зможе поставити товар.

Експрес-тести дозволяють за 10-15 хвилин виявити антитіла до нового коронавірусу у крові хворого. Чутливість тесту від Bioeasy становить: 88,89% для зразків цільної крові, 90,3% для зразків плазми крові. Специфічність тесту становить: 100% для зразків цільної крові, 100% для зразків плазми крові.

До складу набору входить:

- 25 тестових касет з десикантом в індивідуальній упаковці з фольги;

- 2 пляшечки з буфером для розбавлення зразка;

- 25 піпеток;

- інструкція з експлуатації.

Нагадаємо, що експрес-тести вважаються не надто надійним методом діагностики, оскільки не виявляють хворобу на ранніх етапах (антитіла в організмі інфікованого виробляються на 6 день з моменту зараження). Більш точно діагностують хворобу тести, що діють за методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР).   


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЛИЗЬКИХ ХВОРОГО НА КОРОНАВІРУС У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ЗАХВОРЮВАННЯ НЕ ВИЯВЛЕНО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 ТИЖНІ ХВОРИЙ НА КОРОНАВІРУС КОНТАКТУВАВ З МЕДПЕРСОНАЛОМ ТА ПАЦІЄНТАМИ ЛІКАРНІ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОЛОВА ХМІЛЬНИЦЬКОЇ РДА ЗВЕРНУВСЯ ДО ХМІЛЬНИЧАН З ПРИВОДУ ПІДТВЕРДЖЕНОГО ВИПАДКУ ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУС В МІСТІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини