Хмільницький машзавод став учасником найбільшої агропромислової виставки України та Східної Європи

Хмільницький машзавод  став учасником найбільшої агропромислової виставки України та Східної  Європи

Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Ткачук. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на прес-центр Вінницької облдержадміністрації.

За його словами, у 32- ій Міжнародній  агропромисловій виставці «АГРО-2020», яка розпочне свою роботу 11 серпня, на головній державній виставковій арені НК «Експоцентр України» (ВДНГ) візьмуть участь ряд підприємств  Вінницької області.

«Це, зокрема, підприємства машинобудівної галузі області, такі як ТОВ Краснянське СП «АГРОМАШ», ТзДВ «БРАЦЛАВ» ТОВ "АГРОМАШ - КАЛИНА", ТОВ «ВІНМАШПОСТАЧ» Хмільницький машинобудівний завод, підприємство «ВЕЛЕС-АГРО ЛТД». Окрім цього, підприємство з Оратівського району, яке займається тваринництвом - ТОВ «Серволюкс-Генетик». представить свинопоголів’я»,- анонсував Микола Ткачук.

Більшість з названих підприємств  випускають експортноорієнтовану продукцію, що сприяє розвитку як бізнесу, так і регіону в цілому. Цьогоріч Вінницькі агропідприємства презентуватимуть розпушувачі та культиватори, машини для внесення мінеральних і хімічних добрив,  зразки грунтообробної техніки, механізми для тваринництва тощо.

 «АГРО» - найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, проводиться щорічно за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України і виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України. Це - діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами - лідерами світового аграрного сектору, унікальна нагода для налагодження діалогу між приватним бізнесом, державою, асоціаціями та іноземними представниками.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини