Коли вам вже розвидниться?

Коли вам вже розвидниться?

Я, жителька міста Хмільника Галина Гайтюк, проживаю по вулиці Чкалова.

Справа в тім, що на сусідньому обійсті вже декілька років ніхто не проживає і не доглядає за ним. Там все заросло бур'янами, в яких завелись лиси. Я їх неодноразово бачила, коли вони виходять погрітися на сонечку. Скажу чесно, я їх боюсь. Окрім того, що вони витягли в мене чотирнадцять курок та дві качки, а днями зникла кішка, яка привела котенят і вони нявчать, розриваючи душу, бо самостійно їсти не вміють, це не біда. Справжня біда буде тоді, коли ці хижі звірі нападуть і покусають людину чи дитину.
Я боюся, щоб до мене приїхали діти, внук, бо я собі ніколи не пробачу, якщо станеться біда.Тому шостого червня цього року я написала звернення на ім'я міського голови Сергія Редчика з проханням допомогти позбутись цієї небезпеки, вжити відповідних заходів, аби убезпечити людей. Минуло більше тижня, але на моє звернення не було реакції, тому я вирішила затефонувати у міськраду та запитати, на якому етапі знаходиться моє звернення. Зважаючи на відповідь, я зрозуміла, що його або ніхто не розглядав, або міському голові байдуже до людей і до того, що відбувається в місті. А як інакше зрозуміти те, що мені відповіли? Мовляв, на місце виходив якийсь спеціаліст, але лисів там не бачив. Коли приходив той "важний" спеціаліст, ніхто не знає, і я його також не бачила. Мабуть, він сподівався, що лиси вийдуть його зустрічати, бо він спеціаліст міськради, а вони не вийшли, значить їх там немає. І поки в міськраді переконані, що лисів там немає, ці хижі звірі продовжують своє щасливе існування в хащах, майже в центрі Хмільника. Поруч знаходиться санаторій, де бігають білки, сказ може передаватись навіть слиною хворої тварини, а вакцини проти сказу, як і від ботулізму на сьогоднішній день в Україні немає. Чи усвідомлюють ті, кому адресоване моє звернення, до якої біди це може призвести? Мабуть, що ні. Бо якби усвідомлювали, то не відносилися б так байдуже до своїх чиновницьких обов'язків.
Звертаюсь до людей з проханням допомогти: хто знає, що потрібно робити в даній ситуації, як захиститись від небезпеки і позбутись лисів? Підкажіть, що я маю зробити для того, аби хмільницьким чиновникам розвиднілось і вони почали відповідально ставитись до роботи.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини