Команда "Хопси". Як все починалось

Команда "Хопси". Як все починалось

  Учні школи села Великий Митник, які стали переможцями обласного конкурсу в проекті «Відкривай Україну» розповіли, як дістали перемогу та з чого все розпочиналось.

  - Завжди любила їздити на різні фестивалі, тренінги чи ще щось подібне. Для мене це не просто подорож! Тож коли я побачила відео фіналу проекту «Відкривай Україна», мої очі загорілись! Це саме те, що мені подобається!»  – захопливо розповідає капітан команди Лукашенко Аліна.  
  Так все і розпочалось. Зібравши команду, приступили до виконання першого проекту, а й незабаром наступного, який і оцінювався суддями на фестивалі у м.Хмельницькому.  Команда «Хопси» виступили гідно й отримали 3 місце серед команд Вінницької області. 
  Мета проекту «Відкривай Україну» - створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони набудуть необхідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті.
  Що саме за проект обрала команда? Реставрація місцевої зупинки, адже негоже було залишати її в такому стані. За підтримки і допомоги жителів села школярам вдалося зробити зупинку гарною і зручною. Учні школи довели усім, що діти, підлітки вміють не лише ламати й робити щось гарне і таке масштабне. Тому закликають усіх робити красу навколо, залучати кожного до добрих справ та шанувати важку працю інших. Окрім гідної команди «Хопси»  у школі працює Шкільна служба порозуміння «Космос» та Дебатний клуб «Комета». 
  Вчителі школи пишаються учнями, які беруть участь і щиро вдячні громаді села, яка допомагала всіма силами команді учнів.
  - Такі проекти дозволяють нашим учням вже під час навчання в школі отримувати досвід реалізації проектів, виконувати крок за кроком такий масштабний проект «Гарному селу – гарну зупинку». Вони вже готові конкурувати з дорослими спеціалістами і самостійно братися за такі проекти. Дякуємо всім мешканцям села за участь в проекті, тому що це було неможливо зробити лише учнівськими силами,  - розповідає директор Великомитницької школи Хортюк Оксана Михайлівна. 

Вікторія  Загребельна
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини