Кому можна їздити у громадському транспорті і хто доправлятиме на робочі місця медиків у Вінниці?

Кому можна їздити у громадському транспорті і хто доправлятиме на робочі місця медиків у Вінниці?

Міський голова Сергій Моргунов повідомив про призупинення проїзду в громадському транспорті людей, які не працюють у критичній інфраструктурі. Таке нововведення почне діяти з 29 березня. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Місто.

- З 29 березня припинити перевезення громадян у громадському транспорті, за виключенням працівників підприємств, установ та організацій, які належать до критичної інфраструктури з дотриманням протиепідемічнх норм: наявність масок та рукавичок. Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку відпрацювати порядок перевезення працівників підприємств, установ та організацій, які відносяться до критичної інфраструктури, – наголосив він.

За інформацією інтернет-видання Інформаційна Вінниччина

 

У Вінниці служба  онлайн-таксі «Uklon» запропонувала безкоштовно довозити медичних працівників до місця роботи. Про це повідомили в мерії міста.

Наразі в сервісі створили 400 спеціальних  промокодів, які отримають медичні працівники, які далеко живуть від місця роботи.

– Таксі возитимуть медичний персонал наших міських закладів не тільки по місту, а й до найближчих сіл Вінницького району. Це для нас дуже цінна підтримка, адже частина медиків зараз має проблеми з доїздом на роботу, особливо ті, хто проживає у населених пунктах довкола Вінниці, - розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Світлана Стефанкова.

Вона додала, що найбільше медики потребують перевезень вранці та у нічний час. Найбільше  промокодів на перевезення буде надано працівникам міської клінічної лікарні №1, лікарні швидкої медичної допомоги, Центру матері та дитини.

За словами менеджера з розвитку онлайн-сервісу «Uklon» Вінницького регіону Івана Чорногора, кожна із 400 зазначених поїздок розрахована десь на 100 грн. Водії таксі отримуватимуть кошти за поїздку від компанії. Чотири сотні промокодів має вистачити на два тижні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ УЖЕ ДЕВ'ЯТЬ ХВОРИХ НА COVID – 19

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ГАРЯЧІ ЛІНІЇ" ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ З COVID-19

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини