Котобудиночок у дворі багатоповерхівки

Котобудиночок у дворі багатоповерхівки

Теплий і затишний декоративний будиночок для котів у дворі багатоповерхового будинку в центрі міста встановила хмільничанка Алла Тишко.
Котобудиночок розташований поблизу смітника, де найчастіше збираються чотирилапі. Він стоїть на «ніжках», аби не було затікань у дощову погоду та навесні. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АКТИВІСТИ ТА ЗООЗАХИСНИКИ У ПРОФСПІЛКОВОМУ САНАТОРІЇ І В МЕРІЇ ШУКАЛИ ПРАВДИ, ЩОДО ОТРУЄННЯ СОБАК (ВІДЕО)



Всередині застелений теплими речами, щоб спати тваринам було комфортно. 
- Це не перший будиночок для бездомних тварин, встановлений у Хмільнику, - зазначає керівник Громадської організації «Планета добра» Людмила Шевченко. – Перша оселя, встановлена для тварин з’явилась на вулиці Монастирській, 1. Зоозахисники, волонтери, небайдужі до долі тварин люди закликають хмільничан переймати цей досвід та встановлювати подібні будиночки для безпритульних тварин у своїх дворах, тому що ці тваринки не такі вже загартовані, як про них звикли думати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОДНЕ ІЗ ЦУЦЕНЯТ, ЯКОМУ ВДАЛОСЬ ВИЖИТИ У ПРОФСПІЛКОВОМУ САНАТОРІЇ, ЗАБРАЛА ХМІЛЬНИЧАНКА
Холод і голод зоозахисники називають найбільшими ворогами для вуличних тварин. Тому вживають всіх можливих заходів для того, що уберегти їх від вітру, дощу, морозів, що будуть вже незабаром, і голодної смерті. А, щоб було менше бездомних котів і собак, закликають хмільничан, не викидати тварин на вулицю. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини