«Квітка» знову обстежила хмільничанок

«Квітка» знову  обстежила  хмільничанок

  Нещодавно, а саме 20 жовтня, у нашій країні відзначили Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози, мета якого - ще раз нагадати представницям прекрасної статі про те, що регулярно відвідувати лікаря для профілактики просто необхідно, якщо не заради себе, то хоча б заради близьких. 

  Рак молочної залози – одна із найпоширеніших онкохвороб у світі. Захворіти на рак молочної залози може практично кожна жінка. Саме тому так важливо вчасно виявляти будь-які пухлини або ущільнення. Але далеко не кожна пухлина – це рак, і рак – це далеко не вирок. 
  З метою діагностики і вчасного лікування у нашій області уже три роки працює пересувний мамограф «Квітка», який допомагає виявити цю небезпечну хворобу на ранній стадії.
  29-30 жовтня, за підтримки Сергія П’ятківського, пересувний мамограф  вкотре побував у Хмільнику. На прохання заступника директора з виховної роботи аграрного центру професійно-технічної освіти Світлани Вознюк, за два дні в аграрному центрі було обстежено 60 жінок.      

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини