«Ласунка» РОБИТЬ ЖИТТЯ СОЛОДШИМ

«Ласунка»  РОБИТЬ ЖИТТЯ СОЛОДШИМ

В останню липневу неділю відзначили своє професійне свято люди, з якими нам доводиться зустрічатися щодня. Без них неможливо  уявити собі сучасний світ і наш побут – це працівники торгівлі. 

Відзначив його і колектив затишного магазину солодощів «Ласунка», власниками якого  досвідчені, мудрі, працьовиті  Інна Петрівна Канахівська і Алла Петрівна Горобець. 
Працює магазин 10 років. Його власники вже встигли вивчити вподобання покупців,
тому щоразу тішать їх найкращою, найсмачнішою та найсвіжішою продукцією. Чого тут тільки немає!  Це і цукерки, і різноманітне печиво, торти, шоколадки і морозиво та багато іншої смакоти.  І весь цей величезний асортимент не залежується довго, адже любителів солоденького кожного разу більшає.  Чому це саме так? А тому, що в магазині працюють дівчата, які люблять свою роботу. Тетяна Кузьменко (на фото), Діана Кузьменко, Ольга Овсянюк і Алла Бондаренко   - це професійний і уважний персонал, який завжди гарно обслуговує від старого до малого. Завжди вони люб’язні, привітні, з гарним настроєм, а головне - поважають покупця. 
Продавчині знають, як догодити ласунам. Кожен візит до магазину солодощів перетворюють на смачну мандрівку, багату на солодкі враження. Тому у цей райський куточок завжди хочеться повертатись.
Кажуть, що солодощі покращують настрій та роблять людей щасливішими. Тож заходьте у «Ласунку», адже там не лише солодко, а й надзвичайно затишно і привітно, бо працюють там найкращі продавці.
Наталія Черненька. 
Фото Богдана Москалюка.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини