Літо з GoCamp у Жданівській школі!

Літо з GoCamp у Жданівській школі!

Щасливчики! Ну точно! Учням Жданівської школи без упину неабияк таланить: у них щодень аншлаг нових подій та вражень. За підтримки «Астарти» для діток відкриваються горизонти необмежених можливостей. І ось – черговий: літній відпочинок дітки проведуть з неабиякою користю, адже для них 6 червня розпочав роботу англомовний табір GoCamp.

Що таке GoCamp? Це найбільша волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України. У Жданівську школу в рамках цієї програми приїхала волонтерка з Гонконґу – Крісті, яка і навчатиме діток англійської мови. Англомовний табір працюватиме два тижні та подарує можливість удосконалити знання з англійської (а комусь і розпочати вивчення) для 40 діток різного віку. Але навчання проходитиме без звичних нам класів, лімітованих уроків – інтерактивний політ фантазій, ігри та багато-багато спілкування.

 

- Вважаю, що у вас є надзвичайна можливість подолати мовні та культурні бар’єри, розвивати критичне мислення та вже зараз замислитися про вибір майбутньої професії, - вітаючи учнів школи, під час відкриття GoCamp зауважив генеральний директор ТОВ «Хмільницьке» Вадим Скрипник. – Знання англійської мови – це невід’ємна складова успіху та стрімкої кар’єри у всіх сферах. Тому бажаю вам, дітки, в повному обсязі використати отриманий шанс – навчайтесь плідно, не бійтеся ставити питання та насолоджуйтесь корисним відпочинком, адже попереду на вас чекає чимало цікавого!
Після урочистого відкриття табору дітки одразу поспішили знайомитися із закордонною гостею. І розпочався перший цікаво-насичений день англомовного табору. Ні книг, ні ручок – тут інший реквізит: різнокольорові повітряні кульки, мольберти та фарби, дзвіночки, хустинки, кеглі. І силасиленна позитивних емоцій, посмішок та відчуття щастя.
- В мовному таборі ми спільно з вами, дітки, будемо реалізовувати безліч захоплюючих проектів та завдань, проведемо цікаві екскурсії, гратимемо у різноманітні ігри! Головне правило - спілкуємось лише англійською мовою! За допомогою спеціально розробленої програми ми навчатимемо вас працювати в команді, лідерських якостей та толерантності до інших, - звернулася до своїх вихованців вчитель англійської мови Жданівської школи Лілія Лук’янчук, яка спільно з Крісті і будуть кураторами англомовного табору. – Точно знаю – нам усім буде весело та цікаво!

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини