Майже 300 випускників хмільниччини вирушили у доросле життя

Майже 300 випускників  хмільниччини вирушили у доросле життя

  Сонячний день 27 червня навівав посмішки, радість і легкий смуток на обличчя красивих, юних випускників.

  Позаду шкільні роки… Роки насиченого яскравими пригодами життя, нових знань та безцінного досвіду, що дарували педагоги. Попереду нові звершення, досягнення і шлях у доросле життя. 
  Слова безмежної вдячності, низький уклін вчителям, крадькома витерті сльози і почуття гордості від того, що подорослішали, стали на шлях самостійності й відповідальності… 
  Емоційний випускний бал в НВК ЗШ І-ІІІ ст. гімназії №1 м.Хмільника поєднав найщиріші почуття учнів, що залишили рідні шкільні стіни, батьків, учителів, дирекції навчального закладу. 
  Всі разом згадали найцікавіші пригоди, найяскравіші подорожі, найкурйозніші  моменти з учнівського життя. 
  Талановиті та креативні випускники висловили свою вдячність гімназії у піснях, танцях, сценівках, щирих виступах і промовах. 
  - Ми не обіцяємо, що будемо прославленими і великими, але обіцяємо, що будемо пам’ятати Вас, Ваші уроки толерантності, справедливості і чесності. У майбутньому Ви побачите знайомі обличчя Ваших учнів, це будуть наші діти, яких ми знову приведемо до Вас, - запевнили своїх класних наставників випускники. 
  З найкращими побажаннями та життєвими порадами до своїх учнів звернулись класні керівники Тетяна Іванівна Басюк, Вікторія Миколаївна Швець та Валентина Іванівна Швець.
  - Бог подарував кожному з вас красу, розум, талант. Ви володієте великим даром на землі, бо молодість прекрасна і неповторна в житті людини. Посадіть на шляху своєму квіти гарячої любові до життя, до людей, до Батьківщини, вірте в силу дружби, знайдіть себе у праці, - наголосила класний керівник 11-А класу Валентина Швець.
  Дирекція школи пишається успішністю випускників та радіє, що закладене зерно знань  кожному учневі у житті принесе успіх. 
  - Рідні мої, я щаслива, бо ви підтвердили всі свої знання на ЗНО, а це означає, що ми всі разом працювали правильно. Отож успіхів вам, гарної, рожевої, красивої, щасливої, закоханої юності і найголовніше миру на нашій українській землі. В добрий путь мої дорослі діти, - звернулась до випускників директор НВК ЗШ І-ІІІ ст. гімназії №1 Галина Храповіцька.  
  За вчительську плідну працю лунали щирі слова вдячності з уст батьків випускників Лариси Стройної, Сергія Костюка та Олександра Околодька, а від імені бабусь педагогічному колективу в знак поваги та шани було вручено традиційний український коровай. 
  Цього року  із шкіл міста Хмільника у доросле життя вирушили 145 одинадцятикласників, 5 з них із золотими та 12 зі срібними медалями. Школи району випустили 148 учнів, 2 з золотими і 2 зі срібними медалями. 
 

 dsc1161 dsc1147 dsc1131 dsc1126 dsc1115 dsc1007 dsc0975 dsc0843 dsc0839 dsc0760 dsc0773
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини