"Манни з неба" не чекають

"Манни з неба" не чекають

   Жителі двоповерхового будинку по вулиці Пушкіна, 131Г, як-то кажуть, не чекають "манни з неба".
   Вони об'єднались і власними силами та за власні кошти роблять усе можливе, аби в їхньому будинку було затишно і комфортно.

   Взаєморозуміння між жителями настало вже давно. Справа в тім, що їхній будинок знаходиться на балансі КП «Хмільниккомунсервіс», і після здачі в експлуатацію у 1997 році кошти на будинок не виділялись.
   Тому спільними зусиллями жителі будинку і територію прибирають, і дах відновили повністю після минулорічного буревію, і наводять лад у під’їзді, словом, - роблять все для того, аби життя в будинку було більш комфортним. А нині вони самотужки роблять своє житло ще й теплішим.
   - Більше місяця тому на загальних зборах вирішили, що нам утеплюватися вкрай необхідно. З квартир зібрали від 10 до 20 тисяч, закупили пінопласт
десятку. Хотіли, аби будинок був однаковим, бо ж утеплення «латками» має неохайний вигляд…, - розповів житель будинку Артур Кушнір.
   - Дуже приємно, що всі жителі активно підтримали ініціативу, бо ж розуміють, що це робиться для нас і наших дітей, - підтримала розмову його дружина Ірина. - Лише господарі однієї квартири не захотіли долучатися, бо планують виїжджати. Варто відзначити одну з найактивніших наших сусідок - Любов Лісіцину, вона вкладає багато сил у будинок.
   Нині біля будинку активно ведуться роботи, працівники планують завершити утеплення фасаду до середини вересня, а наступного року продовжити утеплювати з іншого боку. Також цього року було оголошено конкурс на управителя будинку.
   Крім того, біля будинку до кінця року може з’явитися й дитячий майданчик, адже жителі двоповерхівки взяли участь у конкурсі бюджету міських ініціатив.

Алла Корнієнко.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини