"Мені дуже подобається те, що я роблю". Провізор за фахом, бровістка - за покликанням

"Мені дуже подобається те, що я роблю". Провізор за фахом, бровістка - за покликанням

Кожна жінка бажає мати доглянуті брови, адже плавні та акуратні лінії брів є запорукою привабливості жіночого образу. Хтось моделює свої брівки самотужки вдома, але більшість довіряють свою красу рукам професіоналів. Так само й з макіяжем. Хоча жінки звикли робити самі собі мейкап, все ж хочеться іноді змінити щось у своєму звичному образі, і знову ж таки йдуть до візажистів. Хмільничанка Галина Можаровська зовсім нещодавно вирішила змінити свою основну професію на користь улюбленої справи і тепер почувається щасливою, а додому з роботи приходить із сяючою посмішкою та гарним настроєм.

Галина Можаровська родом із села Качанівки. Коли їй було  4  роки, вони з батьками переїхали до Хмільника, де вона закінчила другу міську школу. По завершенні навчання цілеспрямована дівчина три роки навчалася у Житомирському фармацевтичному коледжі, потім у Харківському національному фармацевтичному університеті. Отримавши освіту провізора, Галя працювала в аптеках нашого міста, змінила три медично-санітарних заклади. Працюючи, заочно навчалася в інтернатурі Вінницького медичного університету імені М.Пирогова і отримала диплом провізора-спеціаліста. Успішність в навчанні та її відповідальність на роботі не залишилися поза увагою начальства, тому дівчину підвищили до завідуючої аптеки. На цій посаді вона пропрацювала аж три роки. Попри те, що справи на роботі пішли вгору, дівчина все ж мріяла не про аптечну діяльність. 
- Працювала допізна, постійно приходила додому втомлена і роздратована. Ні мені, ні моїм рідним це дуже не подобалось. Вдома багато чого не встигала зробити, дуже сильно виснажувалась. Якось, ще коли працювала в своїй першій аптеці, я поїхала у Вінницю на курси з макіяжу. Мені настільки це сподобалося, що нав’язлива думка зайнятися макіяжем ніяк не виходила з голови, - розповіла Галина.
У 2015 році дівчина звільнилася з роботи і почала більше часу присвячувати макіяжу. Наводила красу своїм подружкам, їздила на курси, різні семінари. Життя набувало яскравіших барв, адже Галина робила те, що любила. З часом покращилось і її особисте життя, адже в мережі Інтернет познайомилася зі своїм коханим чоловіком В’ячеславом. Досить стрімко розвивалися їхні стосунки, і в 2017 році вони поєднали свої серця обітницею перед Богом. Від спільного кохання в Галини і В’ячеслава з’явилася чудова донечка Іринка, якій нещодавно виповнилося 2 рочки. 
   Чоловік всіляко підтримував свою кохану в її намірах, тому займатися і розвивати власну справу Галина Можаровська почала з новою силою та більшою впевненістю. Коли донечці виповнився рік, вона почала активно розвиватися по макіяжу. Тому згодом були поїздки на виставки «Інтершарм» по б’юті-індустрії в столицю, знову – семінари, тренінги, а в листопаді минулого року Галина пройшла курси бровіста у Вінниці.
 Нині хмільничанка працює в перукарні «Vizavi», де втілює свою давню мрію в реальність і підкреслює красу хмільничанок одними лише пінцетами і фарбами.     
- Я з дитинства дуже люблю малювати. А малювання і макіяж чимось дуже схожі. Цей процес надихає мене на подальший розвиток, а ще страшенно подобається реакція клієнтів, коли мені вдається вдало поєднати їхні бажання з професійним доглядом. Викладаюсь на повну, щоб підібрати і надати правильної форми бровам, вдало підібрати відтінок. На одного клієнта йде майже година часу. Сюди входять і очищення шкіри, і фарбування, моделювання, а потім укладка гелем, - розповіла Галина Можаровська. 
Оскільки всі клієнти приходять за попереднім записом, у жінки є багато вільного часу на себе і сім’ю. Спільні виїзди на природу, ігри з донечкою і сімейні посиденьки стали обов’язковою традицією, що не може не тішити сім’ю Можаровських. Хоча Іринка ще маленька, вона добре розуміє, чим займається її мама, дуже любить гратися професійними пензликами для макіяжу.
Про своє, як каже сама, хобі Галина розповідає натхненно, намагається врахувати кожну деталь.
- Кожну жінку фарбую різним відтінком, адже кожна людина індивідуальна по типу шкіри, кольору волосся. Змішую фарби завдяки своїм знанням з колористики. Ні для кого не секрет, що зараз у моді більш натуральні брови. Але для всіх потрібен належний догляд. Можу порадити нашим жінкам, чого в жодному разі не слід робити під час догляду за бровами. В першу чергу не рекомендую стригти брови ножицями, адже тоді можна зіпсувати форму і вони будуть довго відростати. Не варто робити форму та корекцію, дивлячись у маленьке дзеркало, лише у великому віддзеркаленні можна рівно та правильно зробити форму. Також не рекомендую робити дуже насичені відтінки брів – чорні та темні відтінки нині не актуальні і додають віку своїй власниці. Іноді жінки щипають брови навмання, але краще спочатку намалювати олівцем форму, і лише тоді щипати, навіть міліметр відіграє важливу роль. Для тих, хто любить про себе дбати і хоче завжди виглядати гарно, не рекомендую економити на косметиці. Наприклад, для брів потрібно мати якісний олівець та гель,  тоді вони будуть гарними та модними, - поділилася Галина. 

Алла Корнієнко, 
«Життєві обрії»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГЕРОЙ З ХМІЛЬНИКА ОДРУЖИВСЯ НА ВОЛОНТЕРЦІ (ФОТО)

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини