Мужні воїни Окремої президентської бригади подякували Миколі Юрчишину за врятовані життя їх побратимів

Мужні воїни Окремої президентської бригади подякували Миколі Юрчишину за врятовані життя їх побратимів

5 грудня, у Міжнародний день волонтера, військовослужбовці Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького, які зараз боронять Україну в селі Кліщіївка, Бахмутського району Донецької області зі словами подяки завітали до Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина.

Подяку від командування бригади міському голові вручив наш земляк, хмільничанин В'ячеслав Якубівський, який прибув у Хмільник в короткострокову відпустку.

Нашому виданню В'ячеслав розповів, що для виконання бойових завдань, а саме для порятунку поранених побратимів з позицій, бригаді був дуже потрібен квадроцикл.

- Я попросив свою дружину оголосити збір коштів на його купівлю, не знаю чи вдалося б нам зібрати кошти чи ні, але питання дуже швидко вирішилося коли про це дізнався Микола Васильович. Він одразу відреагував на нашу потребу і за власні кошти придбав та передав квадроцикл нашій бригаді. Першим, кого вдалося врятувати завдяки квадроциклу був наш боєць, який 18 днів з пораненням перебував на позиції, а забрати його не було чим. Загалом, завдяки цій чудо-техніці уже було врятовано не одне життя наших захисників. Тому я особисто, командування та військовослужбовці бригади дуже вдячні Миколі Васильовичу Юрчишину за врятовані життя наших побратимів, - говорить В'ячеслав Якубівський.

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ВОЛОНТЕРАМ ПОДЯКУВАЛИ ЗА РОБОТУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини