Мистецтво у суді

Мистецтво у суді

  Краса врятує світ, а краса у мистецтві – зцілює людські душі. Вчені довели, що споглядання мистецьких творів допомагає зняти стрес, вивільнитись від тривоги, відновити душевну рівновагу та гармонізувати внутрішній світ. Позитивний вплив класичної музики у Хмільницькому міськрайонному суді високо оцінили відвідувачі та колектив, адже з липня 2018 року у цій державній установі в коридорах вранці та в обідню перерву лунають нетлінні шедеври видатних композиторів світу. 

 - На цьому ми вирішили не зупинятись: відтепер завдяки співпраці із Хмільницькою школою мистецтв у нас діятиме виставка робіт надзвичайно талановитих учнів  закладу. Від першої розмови до втілення задуманого в життя минуло трохи більше двох тижнів. Дякуємо за співпрацю та розуміння важливості нашого задуму директору школи Валентині Автодійчук та викладачу-методисту Інні Громовій. Неймовірні за красою та творчим задумом твори юних митців відтепер прикрашатимуть Хмільницький міськрайонний суд, - коментує нововведення суддя-спікер Хмільницького міськрайонного суду Ольга Гончарук-Аліфанова.
  - Пропозиція для нас була досить несподіваною: за всю історію Хмільницької школи мистецтв таке відбувається вперше. Але ми, як ніхто, знаємо, що картини створюють навколо себе позитивну ауру та особливу атмосферу. Нехай ця виставка дарує людям позитивні емоції та відчуття радості, - зауважує викладач-методист Інна Громова. 
  Колектив суду переконаний, що виставка робіт учнів Хмільницької школи мистецтв допоможе зняти напругу, котру відчувають сторони по справах в очікуванні судових засідань та сподіваються, що перебування у Хмільницькому міськрайонному суді буде максимально комфортним і зручним для всіх!
Відвідувачам суду і справді до вподоби така ідея, бо лише за перші години виставка здивувала чимало людей та отримала багато схвальних відгуків. На досягнутому організатори творчого задуму не спиняються і кажуть: "Далі буде!".

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини