На 14-ти вулицях Хмільника 17 жовтня не буде газопостачання

 На 14-ти  вулицях Хмільника 17 жовтня не буде газопостачання

17 жовтня буде припинено газопостачання на окремих вулицях Хмільника. Повідомляють "Життєві обрії" з посиланням на Хмільницьке відділення АТ "Вінницягаз".

"У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на розподільних газопроводах низького тиску  17 жовтня  (у четвер) 2019 року  з 8.00 год. до 17.00 год буде припинено газопостачання на вулицях: 

Монастирська із провулками;

Вугринівська із провулками;

Чкалова;

Гоголя;

Тичини;

Бондарчука;

Тімірязєва;

М.Вовчка;

Озерна;

Л.Ратушної;

Чайковського;

В.Івасюка із провулками;

1 Травня;

Ватутіна.

Компанія перепрошує у споживачів за тимчасові незручності. Після завершення робіт газопостачання буде відновлене.

Просимо жителів будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів у своїх помешканнях.

Жителям багатоповерхових будинків необхідно підписати акт розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідності з Хмільницьким відділенням АТ "Вінницягаз" та укласти договір на технічне обслуговування газопроводів із організацією, яка має на те відповідні документи та кваліфікований штат.

Наголошуємо на тому, що відновлення газопостачання буде проводитися лише за наявності мешканців у своїх будинках, квартирах".

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини