НА ТУРИСТИЧНОМУ ОЛІМПІ

НА ТУРИСТИЧНОМУ ОЛІМПІ

  Медичний центр реабілітації залізничників - найкращий у Віннницькій області.

  Кожен хмільничанин знає, що справжню славу нашому містечку приносить наша курортна зона та мальовнича неповторна природа. 
  Серед санаторно-курортних комплексів знайшов собі затишне місце в самому центрі Хмільника і санаторій залізничників. Вабить до себе туристів з усього світу високоякісним сервісом, комфортними умовами проживання, повноцінним відпочинком та цілющим повітрям. 
  Оздоровниця впевнено завоювала прихильність, адже постійно оновлюється та вдосконалюється, аби максимально задовольнити потреби кожного відпочиваючого. А нещодавно медичний заклад взяв участь в регіональному конкурсі «Туристичний олімп-2019», який вперше на Вінниччині провела облдержадміністрація. Для чого проводили такий конкурс? А для того, щоб дізнатися, хто є лідером області в галузі туризму, хто найбільше цінує та турбується про своїх гостей-відпочиваючих, та які новаційні підходи застосовують в роботі. І, безперечно, лідером галузі туризму в номінації «Кращий санаторій» у Вінницькій області став наш  Медичний центр реабілітації залізничників, яким вправно керує  заслужений лікар України, кандидат медичних наук Олександр Турський. Тож тепер  почесний диплом «Кращий санаторій»  прикрашає стіни найкращого медичного закладу Вінницької області. 
  Безсумнівно, санаторій достойний такого звання, адже його розвиток не стоїть на місці. Відповідно до вимог часу постійно розвивається, закуповується нове обладнання, проводяться ремонтні роботи, покращуються умови перебування відпочивальників, а працівники – то еталон професійності та привітності.
  - Зараз оздоровниця майже вся заповнена: на 330 ліжкомісць - 303 відпочиваючих. Люди із задоволенням приїжджають до нас, а це означає, що їм подобається, - коментує директор санаторію Олександр Турський. – За цей рік ми попрацювали добре. Те, що ми запланували, майже все вдалося втілити в реальність. Багато відремонтовано кабінетів та номерів, частково замінено вікна на металопластикові (а наступного року плануємо всі вікна замінити, хоч їх і дуже багато). Встановлено кондиціонери в кабінетах лікарів та в їдальні, а також найпотужніший в залі харчування.
  Покращуємо територію парку: навесні було завезено 500 тонн червоного відсіву, яким облаштовано алейні доріжки, вирізано старі дерева та посаджено нові саджанці червоного дуба, берези, туї, створено додаткові паркові алеї. 
  Розвивається в оздоровниці й лікувальна база: тепер там функціонує новий сучасний грязелікувальний кабінет.
  - Ми придбали туди нову кушетку, вартістю в 50 тисяч гривень, - розповідає Олександр Феодосійович, - і лише в нашому санаторії можна пройти оздоровлюючі процедури грязями зі знаменитого Сиваського озера. Незабаром отримаємо нову фізіотерапевтичну апаратуру вартістю майже в півмільйона гривень,  вже маємо гематологічний аналізатор для обстеження крові (до речі, такий апарат французького виробництва в Хмільнику лише у нас).
  Пишається Олександр Турський і своїм колективом, адже ці люди - справжні професіонали. Вони постійно над собою працюють:   підвищують свій професіоналізм та систематично проходять курси підвищення кваліфікації. 
  - Звання «Кращий санаторій» -  це заслуга всього колективу санаторію, - наголошує Олександр Турський. – Тут кожен віддає частину свого життя та вкладає свій професіоналізм в розбудову та налагодження оздоровниці. Усі відпочиваючі задоволені, жодної скарги в цьому році не було, а це означає, що ми працюємо у вірному напрямку та зупинятись не збираємось. Разом ми зробимо усе, аби досягти ще вищого рівня туристичної привабливості санаторію.  
 
 

Наталія Черненька,
«Життєві обрії»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВИХОВАНЦІ ДНЗ №1 ПЕРЕМОГЛИ В ОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ РАНКОВОЇ ЗАРЯДКИ


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини