На Вінниччині офіційно представили голову Хмільницької РДА

На Вінниччині офіційно представили голову Хмільницької РДА

Сьогодні 27 грудня у Хмільнику голова Вінницької облдержадміністрації Вадислав Скальський представив новопризначеного голову Хмільницької райдержадміністрації Максима Мазурика. 

На офіційний захід  зібрались працівники Хмільницької РДА, районної ради, депутати, керівники підприємств, установ та організацій району і міста, представники освіти, культури, правоохоронних органів та інших структур, а також громадськості Хмільницького району. 

Владислав Скальський наголосив, що Максим Мазурик пройшов конкурсний відбір на посаду голови РДА в рамках незалежної системи соціального проекту "LIFT". Також голова Вінницької ОДА  окреслив головні завдання для початку робіт, серед яких є пріоритетними: економічне зростання, боротьба з корупцією та  впровадження реформи децентралізації. 

До призначення Максим Мазурик працював Лелітським сільським головою, тож зазначає, що проблемні питання району йому відомі, і він докладатиме всіх зусиль для їх вирішення. 

- Головні завдання, з яких потрібно почати роботу відслідковувались, ще коли я проходив етапи конкурсу соціального проекту "LIFT",  - розповів новий голова Хмільницької РДА. - Я сам з Хмільницького району, працював на базовому рівні, у місцевому самоврядуванні, тож маю чітке розуміння проблем, які сьогодні існують, відповідно є й шляхи та методи їх вирішення.  Децентралізація буде впроваджуватись згідно  методів визначених у законодавстві. Їх є дуже багато, але не всі використовувались. Поки що акцентувати на цьому увагу не буду, але, скажу, що маю напрацювання і бачення, як  це реалізовувати. Щодо кадрових питань, - масштабного звільнення не буде. Тих спеціалістів, які мені будуть необхідні, я братиму до своєї команди, а люди, які працюють зараз, знають свою роботу і відповідально до неї ставляться, залишаться на своїх посадах і надалі.  


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ГОЛОВУ РДА

 

 

Imgonline com ua resize xqfuxvdibdfzfgaImgonline com ua resize rpaxhyqebmxs %281%29Imgonline com ua resize bdnv8zwoz2eImgonline com ua resize 5nbpawzxcp2yoqImgonline com ua resize 3mjj9citb5rrkwk
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини