На Вінниччині зима зекономила гроші на ремонт доріг

На Вінниччині зима зекономила гроші на ремонт доріг

Зустріти зиму у всіх її проявах Вінниччина готувалась ще в листопаді. На утримання доріг в належному стані було передбачено кошти. Але погода здивувала аномальним теплом і відсутністю снігу й морозу в грудні та січні. Тож запланованих заходів вживати не довелось, і відповідно, завдяки цьогорічній зимовій аномалії вдалось зекономити майже 15 мільйонів гривень. 
«На зимове утримання автомобільних доріг протягом 2019 року було передбачено кошти в сумі 70 мільйонів гривень. Фактично виконано робіт із зимового утримання доріг на суму 55,3 мільйонів гривень. Економія коштів передбачених на зимове утримання місцевих доріг, в наслідок аномальних погодних умов, склала 14,7 мільйонів гривень, - повідомляється на офіційному сайті Вінницької ОДА.  - Зекономлені ресурси спрямовано на проведення інших заходів, зокрема на виконання робіт з поточного дрібного ремонту, організацію та підвищення рівня безпеки дорожнього руху.
Відповідно до затверджених виробничих планів поточного дрібного ремонту і експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та проведення заходів для безпеки дорожнього руху, протягом 2019 року виконано роботи з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг на суму 398 мільйонів гривень, що становить 100 відсотків від запланованого обсягу».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РЕКОРДНИЙ 1 МІЛЬЯРД 262 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ НА РЕМОНТ ДОРІГ ОТРИМАЄ ВІННИЧЧИНА 2020 РОКУ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини