Найкращі шахістки – в аграрному

Найкращі шахістки – в аграрному

 Нещодавно дівчата з Хмільницького аграрного центру потішили нас перемогою в обласних змаганнях із настільного тенісу. А за кілька днів учениці цього ж закладу привезли впевнену перемогу з Вінниці.

  Нещодавно в обласному центрі відбулися змагання з шахів серед дівчат за програмою обласної Спартакіади Вінницької області професійно-технічних закладів, де взяли участь 17 команд.
  Шахи – нелегка гра, адже вона поєднує в собі елементи імпровізації, динамічної творчості, розрахунку та логічного мислення. Найбільш поширеній у світі інтелектуальній грі шахісток в аграрному навчає майстер спорту з шашок Анатолій Ядвіжен. Завдяки розвиненій логіці та постійним тренуванням наші дівчата, а саме Катерина Пономарова і Руслана Тарасова, показали найвищий рівень, виборовши перше місце. На другому місці опинилася команда Вінницького ліцею сфери послуг, третє переможне посіли шахістки Гніванського професійного ліцею.

  На закритті змагань головний суддя нагородив призерів та переможців грамотами обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту. А від спонсорів наші дівчата отримали медалі.

Алла Корнієнко.
«Життєві обрії».

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини