Народжена в співпраці

Народжена в співпраці

  Жданівська об'єднана територіальна громада вже не вперше демонструє позитивні показники розвитку. Жителі сіл Війтівці, Качанівка, Семки тепер можуть користуватись новою асфальтованою дорогою.

  Її протяжність майже 11 кілометрів. Ця дорога є стратегічно важливою, адже пролягає через села Війтівці, Качанівка, Семки і сполучає ці села з Хмільником та Любарською трасою. Розпочались роботи з ремонту цієї дороги наприкінці серпня, а наступного тижня планується їх завершення. 
  Перевірити, як проходять роботи, минулої середи до Жданівської ОТГ завітали заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Крученюк, депутат обласної ради Євген Звєрков, генеральний директор ТОВ "Хмільницьке" Вадим Скрипник, адже реалізація цього масштабного проекту відбулась саме за їх сприяння та підтримки. - Ця дорога народжена в співпраці, це результат спільної дії влади,  бізнесу і громади. Тому я безмежно вдячний за співпрацю Євгену Звєркову, Вадиму Скрипнику та голові ОТГ Станіславі Ядвіжиній. Саме завдяки вашій наполегливості та співпраці нам вдалось втілити в життя давню мрію жителів цих сіл,  - зазначив  під час розмови  Олександр Крученюк.
  І це дійсно так, бо на будівництво дороги пішло понад 10 мільйонів гривень, з яких 4 мільйони 300 тисяч - кошти обласного бюджету, майже 5 мільйонів гривень - кошти агропромхолдингу "Астарта" та 1 мільйон гривень - кошти ОТГ.
  Станіслава Ядвіжина розповіла, що це не єдиний проект, який втілено у життя громади завдяки співпраці з "Астартою". 
  - Нам пощастило з інвестором, адже керівництво фірми постійно переймається проблемами людей. Свідченням того є багато соціальних проектів, профінансованих агропромхолдингом.  І ми на цьому не зупинимось, адже у нас ще дуже багато роботи, багато нереалізованих спільних проектів, якими в подальшому будуть пишатися жителі нашої громади. Я щиро вдячна Вадиму Скрипнику за різнобічну підтримку та розуміння, вдячна також депутатам обласної ради Олександру Крученюку та Євгену Звєркову за те, що переймаються проблемами громади, завжди допомагають, роблять усе можливе, аби покращити життя людей на селі.
  Генеральний директор Вадим Скрипник, у свою чергу, запевнив, що агропромхолдинг "Астарта" і надалі буде допомагати розбудовувати інфраструктуру громади.   
  - Для нас це пріоритет, адже тут ми працюємо, тут ми живемо, тут живуть наші діти, а керівництво "Астарти" і я особисто переконані,  що люди мають жити і працювати в комфортних умовах. І заради цього ми готові працювати. А коли ще й є співпраця та порозуміння з керівництвом громади та владою, то ця робота приносить не лише користь, а й задоволення. Мені подобається, коли села розвиваються, стають кращими та зручнішими для життя, тому  з великою повагою ставлюся до людей, які працюють на покращення своїх громад.

 dsc0131 dsc0109
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини