Наші хлопці чемпіони

Наші хлопці  чемпіони

  6 квітня у місті Вінниця відбувся чемпіонат області з гандболу серед юнаків 2003-2004 р. н. та молодших.  Хмільницький район на цих змаганнях представляла збірна команда юнаків с. Уланів та команда навчально-виховного комплексу с. Сальниця, які є вихованцями районної дитячо-юнацької спортивної школи.

  Кілька років тому, ще зовсім дітьми наші спортсмени прийшли до районної дитячо-юнацької спортивної школи та виявили бажання займатися у секції з гандболу у тренерів – Кирильчука Олександра Степановича та Крикуна Сергія Володимировича. Ці роки для них не минули даремно. Під чітким керівництвом тренерів, завдячуючи власній наполегливості та працьовитості вони зростали, як спортсмени, набиралися досвіду, вчилися на власних помилках та невпинно крокували до своїх найголовніших перемог.
  А результат цієї наполегливої праці не змусив себе довго чекати та проявився на даних змаганнях, під час яких  наші спортсмени здолали суперників з інших районів області та стали чемпіонами області (юнаки  ОЗЗСО с. Уланів) та бронзовими чемпіонами області (юнаки НВК с. Сальниця). 
  Вітаємо наших спортсменів та їхніх тренерів, які гідно представили  наш район на цих змаганнях, бажаємо подальших перемог.

Сектор фізичної культури 
та спорту Хмільницької райдержадміністрації

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини