Нехай міцніють ваші крила, та долі хай будуть щасливі!

Нехай міцніють ваші крила, та долі хай будуть щасливі!

Минулої суботи випускники Хмільниччини попрощалися зі своїм дитинством. Для юних дівчат і хлопців настав той період, коли єдина для всіх шкільна стежина розійшлася у різних напрямках, і дуже скоро вони оберуть свій окремий особистий життєвий шлях.
Випускний вечір – це свято, яке буває лише один раз в житті кожної людини. Цей день поєднує в собі не лише світлі надії та радість зустрічі з майбутнім, а й біль розлуки і смуток прощання. Але попри все це чудове свято юності, де багато щирих привітань і посмішок, краси та вишуканості, музики і танців.

Цього року з Хмільницьких шкіл у доросле життя вирушили 112 юнаків та дівчат. Восьмеро з них закінчили школу із золотою медаллю, п`ятеро - з срібною.  Після отримання атестатів випускники пройшли центральною вулицею міста до площі Перемоги, де взяли участь в урочистостях. 
Відчуття свята настало вже з перших мелодій шкільних оркестрів, які супроводжували гарно вбраних леді та джентльменів, педагогів та їхніх рідних. Жителі Хмільника щороку з нетерпінням чекають цього дня. Їх не налякав ні сильний дощ, ні прохолодний вітер, - попри несприятливу погоду чимало людей зустрічали випускників привітними посмішками. 
На площі багато щирих вітальних слів пролунало на адресу випускників, їх вітали також танцями та піснями. В небо злетіли різнокольорові кульки, після чого дівчата і хлопці закружляли у вальсі. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини