Ні пройти, ні проїхати!

Ні пройти, ні проїхати!

Як ви думаєте, шановні хмільничани, де така «благодать» у нашому місті? Гадаю, що більшість здогадалась одразу, адже це вулиця Соборності, яка знаходиться в самісінькому центрі Хмільника. Саме на цій вулиці нещодавно відкрився цілодобовий супермаркет АТБ. 

Власне, щодо магазину, то у мене жодних претензій немає, але те, що відбувається навколо нього – обурює! Після його відкриття цією вулицею неможливо ні пройти, ні проїхати. Через те, що замість тротуарів там зробили парковку, аби потрапити до своїх будинків (а живемо ми в приватному секторі біля самого АТБ), нам постійно доводиться бігати поміж машин. А все тому, що по обидва боки вулиці стоять припарковані авто. Ми, жителі цієї вулиці, та й решта людей, які ходять  нею, змушені порушувати правила дорожнього руху. Доводиться йти по проїжджій частині, оскільки тротуарів немає. Але й там пройти неможливо, бо назустріч чи позаду рухаються авто, а збоку – вже рушають водії, які «скупилися» в супермаркеті. Як же людям ходити, як потрапити до своїх домівок, адже літати ніхто не вміє!
І ці питання не до власника супермаркету, і, навіть, не до того, хто здав приміщення в оренду чи продав. Питання до господаря міста: про що він думав, коли давав дозвіл на відкриття такого супермаркета? Чому не подумав про людей, які щодня  ходять цією вулицею на роботу? І врешті-решт, чому не подумав про найцінніше, що у нас є – діток, яких водять до садочка чи школи знову ж таки цією вулицею? Адже це так незручно, а головне  - небезпечно! 
Чому керівництво міста не подбало про комфорт  і безпеку? І взагалі, чи думало про те, що супермаркет ЦІЛОДОБОВИЙ? 
Людям, які проживають поруч, хочеться тиші та спокою, а особливо вночі. А це, на жаль, вже неможливо! Наша вулиця перетворилась на справжнє пекло: доставка товару, блокування проходів і проїздів автомобілями, нещодавно обірвані дроти інтернету, які довелось ремонтувати власним коштом… І  це ще далеко не весь перелік так званих "привілеїв", подарованих керманичами Хмільника на чолі з Сергієм Редчиком, невідомо за які гріхи мешканцям цієї вулиці. До всього цього ще є й любителі пива, а то й чогось міцнішого, які цілу ніч галакають біля наших будинків! А ще ж їм кудись потрібно ходити  в туалет. І тут стають у нагоді прилеглі вулички та наші огорожі. 
 Це все дуже набридло, не лише мені, а й усім жителям вулиці. А коли ще й розумієш, що це пекло назавжди, то хочеться кричати гвалт. Поки що ми лише "дякуємо" хмільницькій владі за те, що не маємо спокою ні вдень, ні вночі, але сподіваємось що керівництво міста зверне увагу на цю проблему і зробить усе, аби на нашій вулиці знову запанував комфорт, тиша і порядок.
 

За дорученням жителів вулиці Соборності 
Н. Черненька.

111111111?15308727831111111?1530872782111111?153087274811111?15308727471111?1530872746
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини