Новорічна поїздка на Схід

Новорічна  поїздка на Схід

   Ось уже чотири роки поспіль хмільницькі волонтери возять допомогу нашим захисникам на бойові позиції. Впродовж двох місяців волонтери готувалися до новорічної поїздки. Багато громадян відгукнулися і допомогли коштами, продуктами, пальним. 

 

   Цю чергову поїздку вдалось здійснити завдяки небайдужим людям, патріотам України. Тому ми щиро вдячні усім, хто не залишився байдужим і підтримав українських бійців. Щиро вдячні громаді села Порик, яка надала тонну картоплі, учням та педагогічному колективу школи №4, а також Кушелівській, Лознянській, Уланівській та Уладівській  школам. АПНВП «Візит», ТОВ «Злата-Трейд», приватним підприємцям О.Найчуку, С. Кравчуку, В. Буликовій, М. Цибуху.  А також ТОВ "Ферко" і СФГ С. Гуцала з с.Уланів. Допомогу надали керівники ресторанів «Старе місто», «Ольгерд» і «Дежавю».  Неодноразово нам допомагав житель Майдана Бобрика В. Стасюк,  а також хлібопекарня села Дяківець. Вдячні за допомогу голові Республіканської партії в місті Хмільнику Сергію П’ятківському, який передав бійцям 100 кілограмів ковбаси. Велику допомогу надали Сергій та Людмила Єрьоменки, Олег і Олена Столяри, Тетяна Басіста. Працівники відділення сімейної медицини і пологового відділення Хмільницької ЦРЛ. Гроші та продукти також передавали багато людей, яким ми щиро вдячні. Усю цю допомогу, а там картопля і риба, яблука і цукор, м’ясні та  борошняні вироби, вода, цигарки, медикаменти, кава, засоби гігієни, мішки тощо – все це було доставлено нашим воїнам з 59-ї бригади, яка знаходиться в Станиці Луганській, ДШБ імені Кульчицького, полку національної гвардії «Ягуар», батальйону  поліції "Вінниця", батальйону «ДУК». Відвідали також бойові позиції 28 бригади в м. Красногорівка, 128 бригаду в с. Гранітне та інші.
   Особливе враження ми отримали, відвідавши дитячий реабілітаційний центр хворих на ДЦП, що в місті Торецьку. Діти раділи нашим передноворічним подарункам і Святому Миколаю, який подарував їм гарний настрій. 
  За період з 27 по 30 грудня було подолано 3500 кілометрів. Особливо варто подякувати нашому волонтерові-водієві Костянтину Вихристюку за витривалість, адже по засніжених дорогах дуже важко їхати, але незважаючи на труднощі, ми вчасно доставили новорічні подарунки нашим захисникам, ми про них пам’ятаємо, їх поважаємо і їм допомагаємо. Слава Україні!

М. Михальнюк, 
за дорученням волонтерів Хмільника
 

 

Pc290098Pc290082
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини