"Обожнюю, коли від мене виходять, милуючись собою..."

"Обожнюю, коли від мене  виходять, милуючись собою..."

  13 вересня відзначили своє професійне свято майстри, які роблять людей красивішими і стильнішими, а це – перукарі. Чарівниці  з ножицями та гребінцем в руках роблять з волоссям справжні дива, перетворюючи жінок та чоловіків у неймовірних красунь та красенів. 

  Руслана Горячук і є тією чарівницею, яка працює в маленькому колективі перукарні «Beauti». Вона створює своїми руками незвичайну красу, справжні шедеври з волосся. У свої 29 років Руслана  - любляча матуся двох хлоп`ят, турботлива дружина і справжня берегиня сімейного затишного гніздечка. Сім`ю і роботу любить понад усе!
  Працює майстриня вже понад 10 років і жодного разу не пожалкувала, що обрала таку професію. Зародилась у неї мрія стати перукарем, ще коли навчалась у шостому класі.  Тренувалась Русланка на меншій сестричці, створюючи різноманітні зачіски. Виношувала серйозні наміри школярка до одинадцятого класу. А по закінченні, сказала: «Хочу стати перукарем – і все!».  Тож після навчання Широкогребельської середньої школи вступила до Вінницького професійного технікуму технологій та дизайну. І ще, навіть не закінчивши навчання, влаштувалась на омріяну роботу перукарем. 
  Розповідає про свою професію Руслана із вогником в очах, адже за весь час її роботи не було жодного незадоволеного клієнта. А все тому, що ця молода жінка з відкритою душею, цим і приваблює до себе. А ще –  вона фахівець своєї справи!
  Перукарка постійно покращує свою професійну майстерність: їздить на курси, різноманітні майстер-класи. Вона не лише стриже і фарбує, а  створює вражаючі шедеври: робить креативні зачіски, укладки, експериментує з тонуванням, колоруванням та чимало іншого. Це майстер-універсал.  
  Її кредо: «Клієнт завжди правий». Тому жінка намагається зробити усе так, аби відвідувач до неї повернувся. І він – повертається!
  - «Наводять красу» переважно жінки, - розповідає Руслана. - Але й чоловіки не рідкість. Молоді люди приходять робити не лише креативні зачіски, а й підстригти бороду та  змоделювати її контури.
  Робота перукаря, безумовно, важка, адже цілісінький день потрібно бути на ногах. А окрім того -  працювати руками, утримувати в чистоті робоче місце, і головне, - бути привітною і терплячою до своїх відвідувачів. 
  Любить перукарка свою творчу роботу та її магічний процес. Щоразу вдало її виконує, а це ж, в свою чергу, тішить не лише клієнта, а й самого майстра.  
  Руслана Горячук  вміє викликати довіру до себе, тому кількість бажаючих зробити гарну стрижку щоразу зростає. Модна та сучасна, оптиміст та ентузіаст своєї справи. А ще – завжди уважна та усміхнена, тому з нею неможливо бути похмурим і незадоволеним. 
  - Моя професія – це моє життя. У мене є свої постійні клієнти, бажання яких я вже навчилась розпізнавати навіть по погляду та жестах,  - ділиться співрозмовниця. – Обожнюю, коли від мене виходять, милуючись собою у дзеркалі, з усмішкою та гарним настроєм!
  Тож змінюйтесь і оновлюйтесь. Адже нова стильна зачіска завжди освіжає і дарує найприємніші відчуття.

Наталія Черненька, 
"Життєві обрії".

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини