Обріз мисливської рушниці та набої знайшли у мешканця Уланова на Вінниччині

Обріз мисливської рушниці та набої знайшли у мешканця Уланова на Вінниччині

12 березня працівники хмільницької поліції у жителя села Уланів вилучили обріз мисливської рушниці та патрони до неї. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.   Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Відділ комунікації поліції у Вінницькій області.
До поліції надійшла оперативна інформація про те, що житель села Уланів за місцем проживання незаконно зберігає зброю. Вона підтвердилась під час перевірки. Провівши санкціонований обшук у будинку підозрюваного, оперативники виявили обріз мисливської рушниці та два набої до неї. Зброю чоловік ховав у кімнаті за ліжком.  

За словами 51-річного правопорушника, обріз він знайшов кілька років тому та залишив собі.    
Вилучена зброя направлена на експертизу. Її походження з’ясує слідство.
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. 

Нагадуємо, що громадяни, які добровільно звернуться до правоохоронних органів та здадуть незареєстровану зброю та бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняються від адміністративної та кримінальної відповідальності.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РИБНИХ БРАКОНЬЄРІВ ЗАТРИМАЛИ У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ НА ВІННИЧЧИНІ

Imgonline com ua resize vmomvc5ysttv0uj %281%29Imgonline com ua resize 9iohpn3zohqvImgonline com ua resize f0oxrccmasqsbr9
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини