ОБ’ЄДНАНІ СПІЛЬНОЮ СПРАВОЮ, ЩИРОЮ ДРУЖБОЮ, ЧУЙНІСТЮ І ДОБРОМ

ОБ’ЄДНАНІ СПІЛЬНОЮ СПРАВОЮ,  ЩИРОЮ ДРУЖБОЮ, ЧУЙНІСТЮ І ДОБРОМ

Професія швачки була затребуваною завжди, а протягом останніх декількох місяців її популярність почала зростати в рази.
А попит на послуги майстринь з шиття почав збільшуватися особливо у період карантину. 
Адже проявляючи небайдужість до ситуації із захворюванням на коронавірус та дефіцит таких необхідних захисних масок, вони безкоштовно шили та роздавали їх людям.
Серед таких чуйних людей із добрим серцем цією великою справою займались і ці дві тендітні жінки - Людмила Жаканова та Антоніна Волкова. 
Вони – власниці ательє з ремонту одягу у центрі міста, яких об’єднує не лише улюблена спільна справа, а й цікава історія багаторічної дружби. 
- Ми з Антоніною познайомились на роботі, обидві працювали швачками, - пригадує Людмила. – Потім Тоня вийшла заміж, я була в неї старшою дружкою, а через п’ять років у той самий день і я вийшла заміж. Вона народила сина, взяла мене за хрещену,  а через 5 років у той самий день і я народила старшого сина.
Звісно, були й трагічні збіги, і неї і в мене помер батько з різницею у також у п’ять років.
У роботі стосунки подружок такі ж злагоджені, як і в житті. Вони завжди підтримують та виручають одна одну.
- Спочатку ми довго вагались, чи відкривати ательє чи ні, а потім вирішили спробувати і до нас почали звертатись люди, - розповіла Людмила. – Працюємо вже близько 5 років. Маємо багато постійних клієнтів, які нам вже стали подружками. Вони приносять одяг, який потрібно вкоротити, чи перешити і запитують нашої поради, як краще виглядатиме, чи як буде зручніше… І ми, звісно ж, намагаємось зробити все якнайкраще. Щоб ця річ була зручною й виглядала естетично.
Також ми лояльно ставимось до своїх замовниць, в суботу працюємо до 13:00, щоб могли прийти люди, які в робочі дні прийти не можуть, та не підвищуємо ціни на свої послуги.
Я маю своїх постійних клієнтів, Антоніна своїх, є люди, які довіряють нам обом.
І для жінок, і для чоловіків важливо носити свою улюблену річ із гардеробу, а не закидати на останню полицю шафи після того, як вона випадково пошкодилась чи стала завелика...
Робота, яку виконують Людмила й Антоніна, дозволяє багатьом хмільничанам  довго не розлучатись з улюбленою сукнею чи штанами, сорочкою чи спідницею...
Найбільше задоволення швачки отримують, коли зустрічають своїх клієнтів в одязі, який перешивали. Впізнають їх на вулиці та радіють, що допомогли їм оновити улюблену річ, зробити її зручною та стильною.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Imgonline com ua resize kuwuzgdwvetpgImgonline com ua resize cjcqvizag8vxImgonline com ua resize 9somg8rbrrps1 %281%29
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини