Оновлений територіальний сервісний центр МВС - на Хмільниччині

Оновлений територіальний сервісний центр МВС  - на Хмільниччині

Сьогодні в селі Великий Митник Хмільницького району відбулося відкриття територіального сервісного центру МВС нового зразка. Це четвертий на Вінниччині сучасний та оновлений сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України. 
Запровадження новітніх технологій спрямоване, в першу чергу, на поліпшення сервісу для громадян і підвищення якості послуг.  Центр обладнаний електронною чергою, інформаційним боксом, планшетом для оцінки якості надання послуг. Відвідувачі центру задоволені змінами, адже тепер вони швидко та з комфортом можуть зареєструвати транспортний засіб, отримати посвідчення водія, дозвіл для перевезення небезпечних вантажів,  довідку про відсутність судимості тощо.  
Протягом невеликого проміжку часу, що клієнти витрачають під час отримання послуг, вони мають можливість почитати мотиваційну літературу, яка розміщена для них на спеціальній буккросинг-поличці, або ж втамувати спрагу водою з кулера. 
На відкриття оновленого центру завітали начальник регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Євген Іщук, заступник начальника регіонального сервісного центру Віталій Каспрук, начальник пресцентру регіонального сервісного центру Володимир Мотичко, а також перший заступник голови райдержадміністрації Павло Горбатюк і заступник голови районної ради Анатолій Войцещук. Поважні гості привітали начальника територіального сервісного центру Віктора Бабія і весь колектив з оновленим місцем роботи і побажали успіхів на професійній ниві, ввічливих клієнтів та міцного здоров’я, гарного настрою, щастя і благополуччя. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
НОВИНИ ХМІЛЬНИКА ЗВУЧАТЬ НА РАДІО

ХМІЛЬНИК БЕЗ СТАТИСТИКИ

11 ЗОЛОТИХ, 4 СРІБНИХ І 3 БРОНЗОВИХ МЕДАЛІ ПРИВЕЗЛИ ХМІЛЬНИЦЬКІ БІЙЦІ

 dsc0044 dsc0042 dsc0025 dsc0020 dsc0010 dsc0008 dsc0001
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини