Передвиборна агітація. ОЛЕКСАНДР КРУЧЕНЮК: «Я люблю свою Батьківщину і хочу, щоб людям тут жилося добре»

Передвиборна агітація. ОЛЕКСАНДР КРУЧЕНЮК: «Я люблю свою Батьківщину і хочу, щоб людям тут жилося добре»

  Ці слова Олександр Крученюк неодноразово підтвердив на ділі. За його ініціативи та підтримки в Хмільнику і районі зроблено дуже багато. Серед реалізованих ним проектів ремонти доріг, шкіл та садочків, будівництво дитячих та спортивних майданчиків та багато іншого.

 «Його добрих справ не злічити»,

- так кажуть хмільничани про Олександра Крученюка. Хто б з якими проблемами до нього не звернувся, він завжди вислухає і допоможе.

 

Не словом, ділом

  За сприяння депутата обласної ради Олександра Крученюка в селі Уланові утеплено школу та облаштовано сучасний математичний клас.

  Також за його ініціативи виділено кошти з фонду регіонального розвитку для утеплення дитячого садочка №7 та розпочато будівництво спортивного майданчика в четвертій школі міста Хмільника.

 

Березнянці вдячні Олександру Крученюку за ремонт дороги та відроджену дамбу

Пряма мова

Ніна РОМАНЮК,

Березнянський сільський голова:

  - Я вважаю, що відродження сільської дамби - це заслуга депутата обласної ради Олександра Крученюка. Думаю, якби він не взявся, реалізувати цей проект нам, мабуть, не вдалося б і донині. Я вдячна йому за те, що перейнявся нашою проблемою, як своєю, тому і маємо результат.
  Окрім того, нещодавно за підтримки Олександра Васильовича було відремонтовано дорогу до села Березни. Люди роками чекали на цю дорогу і, нарешті, їх мрія здійснилася. А разом з нею повертається і віра у те, що село буде жити.

Людмила ПАРСЯК, 

секретарка Березнянської сільської ради:

  - Нарешті нашу сільську дамбу відроджено. Для нас, березнянців, це значна подія, бо ця дамба - стратегічний об’єкт на випадок пожежі. Водойма для села це дуже важливо, адже які б сільськогосподарські роботи не проводились, потрібна вода. Тут люди її і набирають, і худобу напувають. Окрім того, це чудова зона для відпочинку.

 

 

 

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини