Переможниця конкурсу краси, моди і таланту

Переможниця конкурсу краси, моди і таланту

  Сонячна хмільничанка Ангеліна Цюпенко перемогла у престижному Всеукраїнському конкурсі краси,моди та таланту "Beuaty of Ukraine 2019", здобувши СУПЕР ГРАН-ПРІ.  

  Конкурс відбувся  у Києві 19 травня. У ньому взяли участь 36 дітей з усіх куточків України. Учасниці здійснили три конкурсних виходи: перший вихід у образі мавки, другий - сучасний спортивний стиль, третій - у костюмах від організаторів з логотипом конкурсу. Ангеліна прекрасно продефілювала в усіх образах. Наряди для конкурсу допомогли підготувати Вінницькі дизайнери Маріна Грігорцева та Кетрін Фокс.
  Як розповідає мама дівчинки:
  - Нам дуже приємно, що  доньку відзначило висококомпетентне журі в складі 15 членів відомих українських зірок шоу-бізу, адже склад учасників був надзвичайно сильним. Ангеліна дуже зраділа перемозі. Це вже не перший конкурс, в якому донька брала участь, їй  дуже подобається виступати у ролі моделі. Вона займається у модельній школі у Вінниці, як усі її однолітки полюбляє проводити час із гаджетами, робити селфі, які викладає на свою сторінку в інстаграм, спілкуватись з друзями. Вона вже не раз брала участь у різних модних показах одягу у Вінниці, Києві, Одесі, знімалась у фотосесіях та  у різних  соціальних проектах. Це допомагає доньці  бути більш комунікабельною і впевненою у собі, мріяти та будувати плани на майбутнє. Крім модельної кар’єри дівчинка прагне освоїти професію перукаря і впевненно крокує до своїх мрій, ламаючи стереотипи.  
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини