Перша школа - знову перша

Перша школа - знову перша

  Усі команди-учасниці з міста і сіл вишикувалися біля районного Будинку культури. Перед початком забігу до учасників естафети звернувся редактор міської районної газети «Життєві обрії» Олександр Околодько, який побажав усім успіхів, а також повідомив, що на переможців чекає додатковий сюрприз від головного лікаря медичного центру реабілітації залізничників, Заслуженого лікаря України Віктора Пікуша і приватного підприємця, депутата міської ради Юрія Шевченка. 
   Вітали учасників естафети заступник голови райдержадміністрації Микола Чикотун та заступник керівника виконавчого апарату районної ради Валерій Нечипорук. Перед забігом присутні вшанували пам`ять про загиблих борців за волю і незалежність України хвилиною мовчання. 
   Усі команди по черзі стартували зі звичного маршруту з вулиці Слобідської (Дзержинського) пробігли до кругового і назад. Ще мить, - і на фінішній прямій з’явилися перші спортсмени. Після забігу емоції в учасників зашкалювали. Першим перетнув червону стрічку учень першої міської школи, а першим з району прибіг учасник з с. Широка Гребля. До речі, школа-гімназія №1 уже втретє поспіль здобула перемогу, і уже вкотре кубок переможця повернувся до попередніх лідерів. За правилами естафети, цей кубок залишається в триразових чемпіонів назавжди. 
   По завершенні змагань відбулося нагородження. Олександр Околодько подякував учасникам забігу і привітав переможців. Отже, треті місця отримали команди другої міської і Порицької шкіл. Другі місця вибороли команди четвертої міської та Жданівської шкіл. Ці команди було нагороджено дипломами другого і третього ступенів та преміями в сумі 250 і 200 гривень.       Командам за перше місце було вручено дипломи і премії в сумі трьохсот гривень, а також кубки. Крім того, за сприяння заступника директора з розвитку та загальних питань санаторію залізничників Сергія П'ятківського команди, які вибороли перше місце, отримали право на безкоштовне одноразове відвідування плавального басейну в санаторії залізничників. А депутат міської ради Юрій Шевченко вручив їм премії по 500 гривень. 
   На завершення Олександр Околодько ще раз подякував усім учасникам і тим, хто допоміг у проведенні естафети: начальникам районного та міського відділів освіти Андрію Жуку і Галині Коведі, директорам шкіл, вчителям фізичного виховання і суддям. Також він передав Подяки Хмільницької міськрайонної газети «Життєві обрії» начальнику Хмільницького відділення поліції Дмитру Руденку, головному лікарю Хмільницької центральної районної лікарні Василю Залецькому і головному лікарю медичного центру реабілітації залізничників, Заслуженому лікарю України Віктору Пікушу. Подяки від редакції газети «Життєві обрії» отримали також депутат міської ради Юрій Шевченко та директор Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи Микола Бабюк.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини